Porto, Aboubakar'ı gözden çıkardı!

Porto, bu sezon yalnızca 94 dakika forma giyen Aboubakar'ı 3 milyon euro bonservis karşılığında elinden çıkarmanın planlarını yapıyor.

SPOR 20.11.2019, 17:22 12.01.2020, 17:00
Porto, Aboubakar'ı gözden çıkardı!

Porto, yaz transfer döneminde Beşiktaş ile adı anılan ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Vincent Aboubakar'ın bonserivs bedelini açıkladı.

2.9 milyon euro kazancıyla açık ara Porto'nun en çok maaş alan futbolcusu olarak yer alan ancak kadroda kendisine şans bulamayan Aboubakar için 3 milyon euro bonservis bedeli belirlendi. Kamerunlu yıldızı isteyen takımlar için satın alma opsiyonlu kiralama teklifleri de futbolcunun belli sayıda karşılaşmaya çıkması halinde zorunluluk koşuluyla kabul edileceği menajerine söylendi.

Dizinden sakatlık yaşayan ve performansını bir türlü toparlayamayan, kadrodaki yerini de Moussa Marega'ya kaptıran Aboubakar'ın devre arasında takımını değiştireceği ancak maaşından da fedakarlık etmesi gerekeceği belirtildi.

Bu sezon gol atamadı

Beşiktaş'ta da 1 sezon kiralık olarak forma giyen Aboubakar, bu sezon 2 karşılaşmada toplam 94 dakika oynadı ve gol kaydedemedi.

Kamerunlu yıldız oyuncu, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde 27 Süper Lig karşılaşmasına çıktı ve 12 gol ve 4 asistle takımına katkı sağlamıştı.

Yorumlar (0)