Portekiz’de Cristiano Ronaldo çıkmazı: Antrenmana katılmadı

İspanyol basını tarafından yapılan haberlerde, Cristiano Ronaldo’nun İsviçre karşılaşmasının sonrasında Portekiz’in diğer yedekleri ile gerçekleştirilen idmana çıkmadığını öne sürüldü.

SPOR 08.12.2022, 14:14 09.12.2022, 15:47
Portekiz’de Cristiano Ronaldo çıkmazı: Antrenmana katılmadı

Manchester United ile sorunlar yaşayan ve takımdan ayrılmak durumunda kalan Cristiano Ronaldo, bu defa İsveç maçıyla gündeme geldi. 2022 Dünya Kupası'nda Güney Kore ile gerçekleştirilen grup karşılaşmasının 65. dakikası sırasında oyundan çıkarılan Cristiano Ronaldo, bu karara karşı çıkmıştı.

Yedekte tamamladı

Bu olayın sonrasında ünlü oyuncu, İsviçre maçında yedek kulübede yer aldı. Portekiz ise bu karşılaşmayı 6-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Cristiano Ronaldo'nun İsveç karşılaşmasına yedek başlamasının ardından İspanyol basını tarafından dikkat çeken haberler yapıldı.

Kararı şaşkınlıkla karşılandı

Edinilen bilgilere göre, İsviçre karşılaşmasının sonrasında Cristiano Ronaldo'nun, çarşamba günü diğer yedek takım arkadaşları ile beraber antrenmana katılması planlıyordu. Fakat 37 yaşında olan yıldız futbolcu, antrenmana katılım sağlamayarak spor salonunda antrenman yapmayı tercih ettiği iddia edildi. Ronaldo'nun söz konusu kararı ise Portekiz kampında şaşkınlıkla karşılandı.

Yorumlar (0)