Portekiz'de büyük şok: Kadrodan çıkarıldı

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin play-off turu yarı final karşılaşmasında, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 24 Mart tarihinde deplasmanda karşı karşıya geleceği Portekiz'de, COVID-19 testi pozitif çıkan Pepe kadrodan çıkarıldı.

SPOR 21.03.2022, 23:13
Portekiz'de büyük şok: Kadrodan çıkarıldı

Portekiz ekiplerinden Porto'da forma giyen 39 yaşındaki stoper oyuncusu Pepe'nin kadrodan çıkarıldığını açıklayan Portekiz Futbol Federasyonu, bahse konu oyuncunun yerine Fransa ekiplerinden Lille'in formasını terleten 21 yaşındaki Tiago Djalo'nun kadroya alındığını duyurdu.

Teknik direktör Fernando Santos'un belirlediği ilk 11'inde defansta düzenli bir şekilde forma giyen Pepe haricinde Ruben Diaz da sakatlığı sebebiyle Türkiye müsabakasında forma giyemeyecek.

Öte yandan, sakatlığı bulunan Ruben Neves'in yerine bir diğer orta saha oyuncusu Vitinha kadroya dahil edilmişti.

A Milli Takım Portekiz'de

Porto'ya bugün ulaşan ay-yıldızlı takım, Gondomar SC kulübünün maçlarını oynadığı Sao Miguel Stadyumu'nda ülkedeki ilk antrenmanını yaptı.

İdmana hafif sakatlıkları olan Serdar Aziz ve Merih Demiral katılmadı. İki futbolcunun otelde bireysel olarak çalışmalarına devam ettikleri öğrenildi.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, koşu ile devam etti. Pazar günü maça çıkan oyuncular, idmanı erken saatlerde tamamladı. Diğer oyuncular ise dar alanda hücum ve pas çalışması yaptı.

Ay-yıldızlı takım hazırlıklarını 22 Mart'ta da sürdürecek.

Yorumlar (0)