Portekiz basını “Jesus mutsuz” dedi, Fenerbahçe’den yanıt geldi

Yeni sezona keyif veren futbol ve bol gollü galibiyetlerle başlayan Fenerbahçe’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Portekiz’in yüksek tirajlı gazetelerinden Record, teknik direktör Jorge Jesus’un Türkiye’de mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini öne sürdü. Bu iddialara Fenerbahçe cephesinden hızlı bir yanıt geldi. 

SPOR 23.09.2022, 11:10 23.09.2022, 11:11
Portekiz basını “Jesus mutsuz” dedi, Fenerbahçe’den yanıt geldi

Sezon başında dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus ile sözleşme imzalayan ve hem Avrupa’da hem de Spor Toto Süper Lig’de oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan Fenerbahçe, milli araya moralli girdi. Ancak bu süreçte Portekiz basınında çıkan bir haber, sarı-lacivertli camiada keyifleri kaçırdı. Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden Record, Jorge Jesus’un Türkiye’de mutsuz olduğunu ve Brezilya’ya giderek Atletico Mineiro yöneticileri ile bir görüşme yaptığını öne sürdü. 

Fenerbahçe cephesi iddiaları yalanladı

Portekiz medyasında çıkan bu haberlerin ardından Fenerbahçe cephesinden yalanlama geldi. Sarı-lacivertlilerin üst düzey isimleri, Jorge Jesus’un ailesiyle birlikte vakit geçirmek için Brezilya’ya gittiğini ve kısa süre önce tekrar İstanbul’a döndüğünü vurguladılar. Ayrıca kulüp yetkililerinden yapılan açıklamada Jesus’un yalnızca şampiyonluğa odaklandığı ve İstanbul’da çok mutlu olduğu belirtildi. Deneyimli teknik adamın Başkan Ali Koç ile çok iyi bir ilişkisi olduğunu ifade eden kaynaklar, yeni sözleşme konusunda da kısa süre içerisinde adım atılacağının altını çizdiler. 

Yorumlar (0)