Poldi Antalya'ya 1 puanı getirdi...

Spor Toto Süper Lig'de 25.hafta kapanış karşılaşmasında Gençlerbirliği, Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldı.

SPOR 10.03.2020, 09:32 10.03.2020, 09:50
Poldi Antalya'ya 1 puanı getirdi...

Galatasaray deplasmanından 3-0'lık yenilgiyle ayrılan Hamza Hamzaoğlu'nun ekibi Gençlerbirliği sahasında, Fenerbahçe beraberliğiyle geçen haftayı kapatan Tamer Tuna'nın çalıştırdığı Antalyaspor'la karşılaştı.

Eryaman Stadı'nda oynanan mücadeleye ev sahibi ekip hızlı başladı. Sio ve Sessegnon ile etkili olan kırmızı-şimşekler istediği golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Podolski'nin hatası sonucu oluşan Gençlerbirliği atağı Sio'nun şutuyla golle sonuçlandı. 

Geriye düştükten sonra beraberliği arayan Antalyaspor, 82.dakikada Podolski'nin attığı golle 1 puanı kurtardı. 

25.hafta kapanış mücadelesi 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, Gençlerbirliği 28 puanla 11., Antalyaspor ise 27 puanla 12. sırada yer aldı.

Hamzaoğlu:"Hakemlerin standardı olmalı!"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İyi oynadığımız, iyi mücadele ettiğimiz bir maçtan galibiyetle ayrılacakken maalesef yine duran toptan kötü bir gol yedik. Oyuncularımı ortaya koydukları mücadele, oyun anlayışı ve fedakarlıklarından dolayı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son dakikalardaki penaltı pozisyonuyla ilgili konuşan Hamzaoğlu,"Anlayamadığım bir şey var; son dakikalarda bir penaltı pozisyonumuz var. Yanılmıyorsam geçen hafta aynı şey Beşiktaş maçında oldu. Hakemlerin bir standardının olmadığından muzdaribim. Hangi pozisyon penaltı, hangisi değil artık biz de bilemiyoruz. Bunun kararını hakemler neye göre veriyorlar anlamış değiliz. Aşağı yukarı geçen haftayla birebir aynı pozisyon. O topun kaleye doğru gidip gol olmayacağını söyleyebilir miyiz? Ellerin kapalı olması lazım. Bir maç penaltı verip bir maç vermediğiniz zaman sıkıntı oluyor." şeklinde konuştu.

Tuna:"Alınan 1 puan değerli"

Ankara'ya galibiyet parolasıyla geldiklerini söyeleyen Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna kazanmayı hak edecek oyunu oynayamadıklarını söyledi. Ligde 7 maçtır kaybetmediklerini sözlerine ekleyen Tuna, "Özellikle deplasmandan alınan 1 puanın ne kadar önemli olduğunu bilen bir teknik adamım. Bugünkü oyun için kendimizi eleştirebiliriz ama alınan 1 puanı değerli buluyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)