Pirlo'nun biletini kestiler

VavaCars Fatih Karagümrük, geçen yıl haziran ayında takımın başına gelen teknik direktör Andrea Pirlo ile yollarını ayırdı. İtalyan çalıştırıcı ve ekibine geleceklerini planlayabilmeleri için sezon sonuna kadar izin verildi.

SPOR 24.05.2023, 15:45 25.05.2023, 11:36 Hakan Öksüz
Pirlo'nun biletini kestiler

Haziran 2022'de teknik direktör olarak VavaCars Fatih Karagümrük'ün başına getirilen eski efsanevi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, sezonu ligin orta sıralarında bitirecek. Son olarak ligde Trabzonspor'a 4-1 yenilen Karagümrük'te kazan kaynadı. Trabzonspor yenilgisi, yönetim için bardağı taşıran son damla oldu.

Sezon sonuna kadar süre tanındı

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada teknik direktör Andrea Pirlo ve ekibi ile yolların ayrıldığı kaydedildi. Geleceklerini planlayabilmeleri için Pirlo ve ekibine sezon sonuna kadar izin verildiği, ligde kalan 3 maçın kazanılması ve yeni sezon planlaması için çalışmalara başlanacağı belirtildi.

Pirlo'nun Karagümrük kariyeri

2018'de ABD ekibi New York City'de futbolculuk kariyerine son veren Andrea Pirlo, 2020-2021 sezonunda eski takımı Juventus'u çalıştırdı. 1 yıllık aranın ardından geçen yıl Karagümrük'e imza atan Pirlo, takımının başında çıktığı 36 karşılaşmada 13 galibiyet ve 11 yenilgi aldı.

Yorumlar (0)