Phillip Cocu, Fenerbahçeli genç yıldızı gözüne kestirdi!

İngiltere Championship ekibi Derby County’i çalıştıran Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Phillip Cocu, Ferdi Kadıoğlu’nu transfer etmek istiyor.

SPOR 12.12.2019, 10:46
Phillip Cocu, Fenerbahçeli genç yıldızı gözüne kestirdi!

2018-2019 sezonu başında Fenerbahçe Teknik Direktörlüğüne getirilen Hollandalı teknik adam Phillip Cocu, Süper Lig'in 10. hafta maçında Ankaragücü karşısında alınan 3-1'lik yenilginin ardından takımdan kovulmuş ve bir süre herhangi bir takımda görev almamıştı.

2019-2020 sezonun başında İngiltere Championship takımı Derby County'nin başına geçen Cocu bu sezon 21 karşılaşmada 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Devre arasında takımını güçlendirmenin planlarını yapan Hollandalı teknik direktör gözüne eski öğrencisi Ferdi Kadıoğlu'nu kestirdi.

ferdi kadıoğlu ile ilgili görsel sonucu

İngiliz basınında yer alan haberde siyah-beyazlı takımın, devre arasında Kadıoğlu'nu transfer etmek istediği ve Teknik Direktör Cocu'nun bu ismi çok istediği ifade edildi.

‘Ferdi Kadıoğlu'nu takımınızda görmek istiyor musunuz' sorusuna Cocu, “Satın almamız çok zor ama kiralama daha iyi bir seçenek. İki taraf da kiralama durumu dolayısıyla daha memnun kalabilir” şeklinde yanıt verdi.

ferdi kadıoğlu ile ilgili görsel sonucu

Genç yıldız Ferdi Kadığolu, Fenerbahçe'de 6 maçta 2 gol, 1 asist yaptı.

Yorumlar (0)