PFDK sevkleri açıklandı

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Hukuk Müşavirliği, Dursun Özbek ile Ali Koç'u PFDK'ya (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) sevk etti.

SPOR 10.05.2023, 01:33 10.05.2023, 17:54
PFDK sevkleri açıklandı

TFF tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özbek'in, sarı-kırmızılıların internet adresindeki paylaşımda yer alan sportmenlik dışı hareketi sebebiyle PFDK'ya sevk edildiği kaydedildi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Koç'un ise sarı-lacivertlilerin internet adresinden gerçekleştirilen paylaşımla hakem ve diğer maç görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle disipline gönderildiği aktarıldı.



Süper Lig'den yedi kulüp disipline gönderildi

Giresunspor, Sivasspor, Ümraniyespor, Antalyaspor, Kayserispor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtelif gerekçelerle disipline sevk edildiği kaydedildi.

Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar, Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Sabri Gülel'in de hakem ve diğer maç görevlileri hakkındaki açıklamaları sebebiyle disipline gönderildiği bildirildi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın sportmenlik dışı hareketi, sarı-lacivertlilerin futbolcusu Stylianos Kitsiou ile Sivassporlu oyuncu Mustapha Yatabare'nin ise kural dışı hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

Yorumlar (0)