PFDK sevkleri açıklandı

Dursun Özbek ile Ali Koç, TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) PFDK'ya (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) sevk edildi.

SPOR 22.03.2023, 01:32
PFDK sevkleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, TFF Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özbek'i sportmenlik dışı hareketi sebebiyle disipline verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Koç ve yönetici Burak Çağlan Kızılhan ise maç görevlileri ve hakem hakkındaki açıklamaları sebebiyle PFDK'ya gönderildi.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun ise Kızılhan ve Koç ile aynı gerekçeyle disipline sevk edilmesine karar verildi.



Jorge Jesus iki ihlalden PFDK'da 

Fenerbahçe'nin teknik patronu Jesus, iki ayrı dosyayla PFDK'ya yollandı.

Portekizli teknik direktör, hem UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamaları hem de Süper Lig'deki Alanyaspor müsabakasında gördüğü kırmızı kart sebebiyle PFDK'ya gönderildi.

Başakşehir'in hocası Emre Belözoğlu hakareti, Beşiktaş'ın yardımcı antrenörleri Şeref Çiçek ve Bayram Bektaş talimat dışı hareketi, Konyaspor'un yardımcı antrenörü Branimir Micovic ise sportmenlik dışı hareketi sebebiyle disipline gönderilen kişiler arasında yer aldı.

Süper Lig'den Fatih Karagümrük, Konyaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray da farklı gerekçelerle PFDK'ya sevk edildi.

Yorumlar (0)