"Perşembe günü açıklarız!"

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı, "Başarılı olabileceğimize inanıyorsak, perşembe günü adaylığımızı açıklarız." dedi.

SPOR 07.10.2019, 00:48
"Perşembe günü açıklarız!"

Aytemiz Alanyaspor ile yapılan maçta sakatlanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş'ın genç yeteneği Dorukhan Toköz'ü ziyaret eden Serdal Adalı, başkan adaylığıyla ilgili açıklama yaptı.

"Adaylık açıklamak öyle kolay bir konu değil"

Adalı, "Beşiktaş'ta adaylık açıklamak öyle kolay bir konu değil. Eğer faydalı olacaksam, bir yararım olacaksa aday olmak istiyorum. Laf olsun diye 'Adayım' deyip de bir seçime girmeyi doğru bulmuyorum. Sorunlar üzerine çalışıyoruz. İkinci başkan olduğum için de sorunları iyi biliyorum. Sonradan 'Vallahi bundan haberim yoktu' deme şansımız yok. Başarılı olabileceğimize inanıyorsak, perşembe günü adaylığımızı açıklarız." dedi.

Dorukhan'ın sakatlığı

Dorukhan'ın sakatlığıyla ilgili de açıklama yapan Serdal Adalı, "Daha erken döneceğini kendisine de söyledim. İnşallah kendisini 5-6 ay değil de 3 ay içerisinde aramızda göreceğiz. Bir maç kazandık o da burnumuzdan geldi. Futbolun içinde var bu durumlar. İnşallah en kısa sürede aramıza döner." diye konuştu.

Yorumlar (0)