Pereira, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan oyuncu istiyor! Transfer listesi sızdı

Şu an Brezilya’nın Corinthians takımında teknik direktörlük yapan Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira’nın transfer listesi basına sızdı. Palmeiras taraftarları tarafından basına sızdırılan listeyi ise İngiliz muhabir Albert Mullin paylaştı. 

SPOR 22.04.2022, 11:09 22.04.2022, 17:48
Pereira, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan oyuncu istiyor! Transfer listesi sızdı

Sezon başında Fenerbahçe ile anlaşan ancak peş peşe gelen başarısız sonuçların ardından kontratı feshedilen Vitor Pereira, sonrasında ise Brezilya’nın köklü kulüplerinden Corinthians ile el sıkıştı. Brezilya’da da gündem olmaya devam eden deneyimli teknik adam, gösterdiği inişli çıkışlı grafikle taraftarları ikiye böldü. 

Pereira’nın transfer listesini İngiliz muhabir paylaştı

Vitor Pereira, bu kez transfer listesinin ezeli rakip taraftarları tarafından basına sızdırılması ile gündeme geldi. Corinthians’ın en büyük rakibi Palmeiras taraftarları tarafından transfer listesi ele geçirilen Portekizli teknik adam, yaşanan duruma isyan etti. Pereira’nın transfer listesini kamuoyu ile paylaşan isim ise İngiliz muhabir Albert Mullin oldu. 

Fenerbahçeli Osayi-Samuel ve Beşiktaşlı Rossier de listede

Pereira’nın basına sızan transfer listesinde en dikkat çekici isimler ise Fenerbahçeli İngiliz futbolcu Bright Osayi-Samuel ve Beşiktaş’ın sağ beki Valentin Rossier oldu. Fenerbahçe’de teknik adamlık yaparken Osayi-Samuel’den kanat bek yaratan Pereira, İngiliz futbolcuyu ilk 11’in de vazgeçilmez ismi haline getirmişti. Listede Beşiktaşlı Rossier’in de bulunması merak uyandırdı. Deneyimli sağ bekin bonservisi sezon başında Sporting Lizbon’dan alınmıştı. 

Genç ve potansiyelli isimler dikkat çekiyor

Vitor Pereira’nın transfer listesinde genç ve potansiyelli isimler dikkat çekiyor. Suwon Bluewings takımında forma giyen 20 yaşındaki Sang-jun Kim, Farense’de oynayan 23 yaşındaki Bruno Paz ve Shakhtar Donetsk’in 24 yaşındaki yıldız ismi Pedrinho da Pereira’nın listesinde göze çarpan diğer futbolcular oldu. 

Yorumlar (0)