Pele, Cristiano Ronaldo karşısında mağlup olduğunu kabul etti

Brezilyalı efsane futbolcu Pele, "Senin büyük bir hayranınım ve seni futbol oynarken seyretmeyi seviyorum. Bu, hiç kimse için bir sır değil. Resmi karşılaşmalarda gol rekorumu kırdığın için tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

SPOR 15.03.2021, 01:06 15.03.2021, 17:37
Pele, Cristiano Ronaldo karşısında mağlup olduğunu kabul etti

Pele, İtalya ekibi Juventus'ta forma giyen Cristiano Ronaldo'nun kendisine ait olan gol rekorunu kırdığını kabul ederek, Portekizli büyük yeteneği kutladı.



"Rekorumu kırdın"

Pele, kişisel Instagram hesabı üzerinden Ronaldo ile çekilmiş olan fotoğrafını paylaşarak, "Senin büyük bir hayranınım ve seni futbol oynarken seyretmeyi seviyorum. Bu, hiç kimse için bir sır değil. Resmi karşılaşmalarda gol rekorumu kırdığın için tebrik ediyorum. Pişman olduğum tek bir şey var, o da bugün sana sarılamıyor olmak. Uzun yıllardır süregelen dostluğumuzun bir nişanesi olarak bu görseli büyük bir sevgi ile buraya bırakıyorum." ifadelerine yer verdi.



Ronaldo'dan 770. gol

3 Ocak günü oynanan Udinese müsabakasında futbol kariyerindeki gol sayısını 758'e çıkartan 36 yaşındaki Ronaldo, Pele'yi geçerek, tüm zamanların en golcü ikinci futbolcusu konumuna gelmişti.

Diğer yandan, İtalya ligi Serie A'da bugün oynanan Cagliari mücadelesinde hat-trick yapma başarısı gösteren Ronaldo, toplam gol sayısını 770'e çıkarmayı başardı.

Yorumlar (0)