Pavel Nedved, Merih Demiral'a sahip çıktı!

EURO 2020 Fransa-Türkiye karşılaşmasında verdiği asker selamıyla İtalya'da istenmeyen adam haline gelen Juventus'ta forma giyen Merih Demiral'a kendisi de eski bir futbolcu olan kulübün başkan yardımcısı Pavel Nedved destek verdi.

SPOR 24.10.2019, 15:42 24.10.2019, 16:08
Pavel Nedved, Merih Demiral'a sahip çıktı!

İtalya kulüplerinden Juventus takımında oynayan Merih Demiral için kulübün başkan yardımcısı Pavel Nedved açıklamalar yaptı.

Serie A takımlarından Sassuolo’dan Juventus’a 18 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle imza atan Merih Demiral’ın A Millî Takımın karşılaşmasında yapmış olduğu asker selamı sevinci İtalya’da gündem haline gelmişti.

merih asker selamı ile ilgili görsel sonucu

Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili Juventus’un efsane yıldızı Claudio Marchisio, sosyal medya hesabı üzerinden tepkide bulunmuştu.

Olayların sonrasında UEFA, yapılan asker selamı sevinci ile ilgili soruşturma başlatmaya karar vermişti.

"Bizim etik kurallarımıza göre aykırı bir sorun teşkil etmiyor"

Resim

Soruşturma sonrası ceza alıp almayacağı bilinmeyen Merih Demiral hakkında Juventus Başkan Yardımcısı Pavel Nedved, “Merih ile konuştum. Herkes ifade özgürlüğüne sahiptir. Bu olaylar Türkiye Milli Takımı formasıyla yaşandı. Soruşturma Türkiye’ye açıldı. Yetkili kurumlar gerekli araştırmayı yapacaklar. Onların vereceği karara uymalıyız fakat onun özgür iradesiyle yapmış olduğu bu hareket, bizim etik kurallarımıza göre aykırı bir sorun teşkil etmiyor” şeklinde bir açıklamada bulundu.
 

Yorumlar (0)