Pavel Nedved'den Merih Demiral'a övgü dolu sözler!

Juventus’un eski yıldızlarından ve kulüp başkan yardımcısı olan Pavel Nedved, genç yıldız Merih Demiral hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

SPOR 08.01.2020, 13:39 12.01.2020, 15:27
Pavel Nedved'den Merih Demiral'a övgü dolu sözler!

Çekya futbolunun efsane oyuncuları arasında yer alan Pavel Nedved, “Merih, Juventus formasını giyebilmenin ne demek olduğunu mücadelesi, hırsı ve enerjisi ile tüm takıma gösteriyor” şeklinde konuştu.

İtalya'da, Serie A ekiplerinden Juventus’ta oynayan Merih Demiral, performansıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Başarılı savunma oyuncusuna Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri’den sonra kulübün başkan yardımcısı Pavel Nedved de övgü dolu sözlerle sarf etti. Nedved, açıklamasında Merih’in Juventus’ta forma giymenin ne demek olduğunu hırsı ve mücadelesi ile tüm takıma gösterdiğini dile getirdi.

Torino ekibinin İtalyan teknik direktörü Maurizio Sarri ise Cagliari karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada başarılı savunmacı hakkında şu ifadelere yer vermişti:

"Merih Demiral şu anda etrafına enerji yayıyor. Mental ve fiziksel olarak harika bir seviyede. Zaman geçtikçe oyuncularla iletişimi iyiye gidiyor.” 

Genç yıldız, Juventus'ta 6 mata forma giyerken 1 kez de asist yaptı.

Yorumlar (0)