Paul Pogba, Manchester United'ın 'sorunlu çocuğu' 

Efsane kaleci Peter Schmeichel, Paul Pogba'yı kulübün "sorunlu çocuğu" olarak nitelendirdi ve taraftarlar arasında popüler olmadığını söyledi.

SPOR 01.10.2019, 13:29 01.10.2019, 13:40
Paul Pogba, Manchester United'ın 'sorunlu çocuğu' 

26 yaşındaki oyuncu, 2016 yılında Juventus'tan rekor bir ücret ücreti karşılığında United'a transfer oldu ancak son üç yıl boyunca kulübünün kupa kabinesine yalnızca Lig Kupası ve Avrupa Ligi'ni eklemesine yardımcı oldu.

Pazartesi günü Arsenal'e karşı United'ın 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Schmeichel, şöyle dedi: "Pogba takımdayken topun etrafında hareket etme şekli, topun hızından farklı. Takımda olmadığı zaman etrafta oynaması üzerine çalışması gerekiyor.İlk 25 dakikada sadece basitçe geriye doğru oynuyor ve kalibreli bir oyuncu için bu hayal kırıklığı. Takımın sorunlu çocuğu gibi görünüyor. Her şeyi yanlış yaptığını söylemiyorum, işinin ne olduğu konusunda daha fazla kafam karıştı. Bu takım için ne yapabilir?"

Orta saha oyuncusunun, Ole Gunnar Solskjaer ile ilişkisi şu anda güçlü bir durumda ayrıca taraftarlarında sevgisini kazanmak için büyük çaba gösteriyor.

Schmeichel son olarak, "İnsanlar Pogba'yı çok sevmiyor çünkü takım için elinden geleni yapmıyor" dedi.
 

Yorumlar (0)