Papa Francis'ten güldüren yanlışlık!

NFL takımlarından The New Orleans Saints, Jacksonville Jaguars karşılaşması öncesi Papa Francis'ten ilginç bir destek geldi. The New Orleans Saints'in Twitter'daki #Saints (Azizler) etiketine aldanan Papa Francis, dini bir konuyla ilgili yaptığı paylaşıma bu etiketleyince ilginç anlar yaşandı.

SPOR 15.10.2019, 10:04
Papa Francis'ten güldüren yanlışlık!

NFL takımlarından The New Orleans Saints, Jacksonville Jaguars’ı yenilgiye uğrattığı karşılaşma öncesi Papa Francis'ten ‘yanlışlıkla’ destek geldi

Sosyal medya hesabından kulübün resmi sembolünün de yer aldığı “#Saints” etiketini, dini bir konuyla birlikte paylaşan Papa, “Bugün yeni #Azizler için Rabbe teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onlar inançla yürüdüler ve şimdi şefaati için dua ediyoruz” paylaşımını yaptı.

Paylaşım ile ilgili pazar günü 5 yeni azizin göreve başlamasıyla ilişki kurulsada, Papa Francis’in kullandığı #Saints etiketinde kulübün sembolu yer alıyordu.

Papa Francis yaptığı hataya rağmen tweetini silmezken Jacksonville Jaguars’ı 13-6 yenen The New Orleans Saints, Twitter hesabından bir yaptığı paylaşımda Papa’yı alıntılayarak “Bunun üzerine kaybedemezdik” ifadesine yer verdi.


 

Yorumlar (0)