Özür dileyen Messi yeniden yeşil çimlerde

İzin almadan Suudi Arabistan'a gittiği için PSG'de iki hafta kadro dışı bırakılan Lionel Messi, özür dilemesinin ardından takımla birlikte çalışmalara başladı.

SPOR 08.05.2023, 16:26 09.05.2023, 13:09 Hakan Öksüz
Özür dileyen Messi yeniden yeşil çimlerde

Barcelona ile kupadan kupaya koşan ve Ağustos 2021'de sürpriz bir şekilde Fransız ekibi PSG'nin yolunu tutan Arjantinli futbol sihirbazı Lionel Messi, ligdeki performansını Şampiyonlar Ligi'ne yansıtamaması nedeniyle zaman zaman eleştirilere maruz kalıyordu. 

İzinsiz Suudi Arabistan'a gitmişti

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e elendikten sonra maçta ıslıklanan Messi, iki hafta kadro dışı bırakılmıştı. 35 yaşındaki Arjantinli yıldızın kadro dışı bırakılma sebebinin, izin almadan Suudi Arabistan'a gitmesiydi. 

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Messi, takım arkadaşlarını yalnız bıraktığı için özür diledi. PSG'nin dün Troyes'i 3-1 mağlup ettiği lig maçının kadrosunda yer bulamayan Messi'nin akıbeti merak ediliyordu.

Ajaccio maçının kadrosunda yer alacak

Resmi hesaptan bir paylaşımda bulunan PSG, Messi'nin sabah antrenmanına katıldığını bildirdi. Takımla çalışmalara katılan Messi'nin, cumartesi günü oynanacak Ajaccio maçının kadrosuna alınması bekleniyor.

Messi'nin bu sezonki performansı nasıl?

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin ile mutlu sona ulaşan Lionel Messi, her ne kadar takımına Şampiyonlar Ligi'ni kazandıramasa da bu sezon iyi bir performans sergiledi. PSG formasıyla çıktığı 37 karşılaşmada 20 gol atan Messi, 19 asist yaptı.

Yorumlar (0)