Özil'in teklifi, Ali Koç'u küplere bindirdi!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil, yönetimin talebine rağmen takımdan ayrılmak istemiyor. Yıldız futbolcunun menajeri Erkut Söğüt ile Başkan Ali Koç arasında yapılan görüşmenin olumsuz geçtiği öğrenildi. İddialara göre Koç, Özil'in menajerinin kullandığı ifadelere bir hayli sinirlendi.

SPOR 26.05.2022, 20:54 Hakan Öksüz
Özil'in teklifi, Ali Koç'u küplere bindirdi!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'in takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Geçen yılın Ocak ayında İngiliz Premier Lig ekibi Arsenal'den ayrılarak Fenerbahçe'ye gelen Özil, istenen performansı sergileyemedi. 

Mesut Özil, "istenmeyen adam" oldu!

Konyaspor maçının ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın kararıyla kadro dışı bırakılan yıldız oyuncu, Fenerbahçe yönetimiyle sorunlar yaşıyor.

İddialara göre yönetim, İsmail Kartal'dan önceki Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereria tarafından da gözden çıkarılan Mesut Özil'i takımda istemiyor.

Jorge Jesus da çalışmak istemiyor

Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın olan teknik direktör Jorge Jesus'un da Mesut Özil ile çalışmak istemediği ileri sürülüyor. Başkan Ali Koç'un ise, "Diğer ticari işlerle uğraşmak yerine saha içine odaklanmalı." uyarısını yaptığı belirtiliyor.

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt ile Başkan Ali Koç arasındaki görüşmenin kötü geçtiği kaydedildi. Menajer Erkut Söğüt'ün, Ali Koç tarafından yapılan "Mesut Özil ile yollarımızı ayıralım." önerisini geri çevirdiği aktarıldı. 

Menajerin teklifi, Ali Koç'u sinirlendirdi

Erkut Söğüt'ün, "Mesut'u affetmeyecek olsanız bile tek başına idman yapmaya devam edecek. Bu durumun benzerini Arsenal'de yaşadık." şeklindeki ifadelerine Ali Koç'un bir hayli sinirlendiği kaydedildi.

Fenerbahçe yönetiminin, Mesut Özil ile yolları ayırmak istediği ve bunun için oyuncuya her türlü kolaylığın gösterileceği ileri sürüldü.

Yorumlar (0)