Özil'in sığındığı restoran sahibi ne dedi?

Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac'ın Londra'da uğradıkları bıçaklı saldırının ardından sığındıkları Türk restoranının sahibi Yağmur Çiçek, o gün yaşananları anlattı.

SPOR 27.07.2019, 14:47 27.07.2019, 14:59
Özil'in sığındığı restoran sahibi ne dedi?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac, İngiltere'nin başkenti Londra'da bıçaklı saldırıya uğramıştı. Özil, saldırı anında eşinin de bulunduğu arabaya binerek yardım çağırmak için olay yerinden uzaklaşırken, Kolasinac bıçaklı saldırganlara karşı koymaya çalışmıştı. 

"Arabanın üstüne tuğla atıyorlardı"

bıçaklı saldırı girişiminin ardından futbolcukların sığındıkları Türk restoranının sahibi Yağmur Çiçek, o gün yaşananları şöyle anlattı:

"Olay burada başlamadı. Bize saat 5 sularında telefon açtıklarında 'Polisi çağırın' dediler. Biz hepimiz dışarıya çıktığımızda Mesut zaten restoranın önüne arabayı park etmişti. Haberlerde de çıktı zaten, fotoğraflar var. Biz olayları anlamaya çalıştık. İki kişi motosikletleriyle bunları takip ediyor, arabanın üstüne taş atıyorlar, daha doğrusu tuğla atıyorlar. Polis bunları gördü tabii. Eşi Amine Gülşe arabadaydı. Korkmuştu yavrum. İki kişi bindiğin arabaya taş, tuğla atıyor, sen de ne olduğunu anlamaya çalışıyorsun. Saat 5 ve burası Londra'nın göbeği."

"Onun adına çok üzüldüm"

Mesut Özil'i gayet sakin gördüğünü anlatan Çiçek, sözlerine şöyle devam etti:

"Arabadan dışarı çıkıp bakındı. Hanımı biraz korktu haklı olarak. Ben onun adına çok üzüldüm, böyle bir şey yaşadıkları için. Onları biz çok seviyoruz. Biz yeni tanışmıyoruz, 'aile gibiyiz' desek yeridir. Ben Mesut'u çocuğum gibi seviyorum, defalarca kendisine de söyledim. Elimden bir şey gelseydi yani bir tek canımı vermeyebilirdim. Hanımını da olsun, diğer çocuk da çok özel birisi, onu da çok seviyoruz, çok saygılı bir çocuk."

Yorumlar (0)