Özel Sporcular Federasyonun sitesini hacklediler! 

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun web sitesi hacklendi. Federasyon Başkanı Birol Aydın, açıklamasında "Biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız, özel sporcularımızın asker selamı vermesi belli ki biri veya birilerini rahatsız etmiş" ifadelerine yer verdi.

SPOR 17.10.2019, 13:16
Özel Sporcular Federasyonun sitesini hacklediler! 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyinde başlatmış olduğu “Barış Pınarı Harekâtı”na destek açıklaması yapan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun web sitesi, hacklendi.

Konu hakkında bilgilendirme yapan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, “Biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız, özel sporcularımızın asker selamı vermesi belli ki biri  veya birilerini rahatsız etmiş. Değil web sitemizin hacklenmesi, canımızı alsalar, ülkemizin ve askerimizin yanında dimdik durmaktan vazgeçmeyeceğiz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Federasyon olarak duruşlarından taviz vermeyeceklerinin altını çizen Aydın, şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu olarak biz kocaman bir aileyiz ve özel sporcular ailesi olarak Suriye’nin kuzeyinde “Barış Pınarı Harekatı”na katılan tüm Mehmetçiklerimizin ayağına taş değmesin diyor, başarılı bir harekatı tamamlayıp sağ salim ülkemize dönmeleri için dua ediyoruz. Web sitemizin hacklenmesi ile ilgili gerekli bilişim ve yasal işlemlerin takipçisiyiz.”

Yorumlar (0)