Ozan Tufan'dan Premier Lig itirafı: Top taca çıksın diye dua ediyorum

Premier Lig ekiplerinden Watford'da top koşturan milli futbolcu Ozan Tufan, gittiği günden beri yaşadıklarını anlattı. Süper Lig ile Premier Lig arasında çok büyük bir fark olduğunu söyleyen Ozan, “Premier Lig’de bazen maçlarda top taca çıksın nefes alayım diye dua ediyorum” sözlerini kullandı.

SPOR 27.11.2021, 13:05 27.11.2021, 14:08
Ozan Tufan'dan Premier Lig itirafı: Top taca çıksın diye dua ediyorum

Sezon başında Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig takımı Watford'a kiralanan Ozan Tufan önemli açıklamalar yaptı. 

“Yalnız hissettirmemeye gayret ediyorlar”

Ozan Tufan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Buraya geldiğimden bu Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Mesut Abi, Fenerbahçe'den İrfan sürekli arıyor. Yalnız hissettirmemeye gayret ediyorlar. Joshua King'le aram oldukça iyi. Yemeğe çıkıyoruz, zaman geçiriyoruz. Sağ olsun, gelip alıyor.”

“Ranieri çok iyi bir taktisyen”

"Ranieri, çok iyi bir taktisyen, onu çok seviyorum. Fazlasıyla sıcakkanlı. Henüz bize bir şey ısmarlamadı. Hot dog veya farklı bir şey görmedik. Kalbi çok temiz, taktik açıdan çok başarılı. Benimle çok ilgileniyor. Bunun meyvelerini topluyoruz. Zor maçlarımızı her zaman yüksek skorlarla tamamlıyoruz. Everton'ı 5-2 mağlup ettik, United'ı 4-1 geçtik. Kolay değil fakat atabildiğimiz kadar atıyoruz. Hocanın katkısı çok fazla."

“En büyük örnek Beşiktaş”

"Leicester'ın iyi bir kadrosu var fakat 3 kulvarda gitmek çok zor. Bunun en önemli örneklerinden biri Beşiktaş. 3 kulvarı bir arada götürmek gerçekten zor. Çağlar’ın takımını inşallah bu hafta biz yeneriz sonra toparlar onlar da inşallah."

“Top, taca çıksın diye dua ediyorum”

"Futbol, Türkiye Ligi'nde biraz duruyor. Yere yatan oyuncular, zaman geçirmeler derken... Premier Lig'e geldiğimden beri top bazen taca çıksın, nefes alayım diye dua ediyorum. Saliselik taç atışları oluyor. Pozisyon alalım, biraz dinlenelim, nefes alalım. Birkaç haftanın ardından ben de alıştım. Bazı maçlarda Premier Lig'de durunca benim de tuhafıma gidiyor. Neden duruyor bu futbol diyorum bazen. Türkiye Ligi'ne bakıyorum, beğenmemeye başlıyorum. Premier Lig futboluna gözüm alıştı."

Yorumlar (0)