Ozan Tufan, Rojin Haspolat ile dünya evine girdi

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Ozan Tufan, Rojin Haspolat ile evlendi. Fenerbahçe Spor Kulübü, Ozan-Rojin çiftine '19.07' ayar alyans hediye etti.

SPOR 31.03.2021, 23:23 02.04.2021, 09:46
Ozan Tufan, Rojin Haspolat ile dünya evine girdi

Sarı-lacivertlilerin milli oyuncusu Ozan Tufan, Rojin Haspolat ile nikah masasına oturdu. Çırağan Sarayı'nda COVID-19 tedbirleri ile gerçekleştirilen düğün töreninde çiftin nikah şahitliğini Emre Belözoğlu ve Ali Koç yaptı. Sarı-lacivertli ekip, Ozan-Rojin çiftine 19.07 ayar alyans hediye etti. Milli futbolcu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden hediyeye ilişkin olarak gerçekleştirdiği paylaşımda, "19.07 ayar Fenerbahçe logosuna sahip alyanslarımız bize ömür boyu uğur getirsin... Teşekkürler Fenerbahçe." dedi.



19.07 ayar alyans

Sarı-lacivertli kulübün çifte hediye ettiği alyansın yanında yer alan yazıda ise, "Ozan Tufan ve sevgili eşi Rojin Haspolat, yaşamınızın birbiriniz ile geçecek olan bu yeni döneminde, mutlu, huzurlu ve sağlık dolu bir evlilik temenni ediyoruz. Ömrünüz boyunca unutulmaz olacak olan bu özel günde; Fenerbahçe ruhunun işlendiği saf bir aidiyet ve bağlılık sembolü olarak, kutsal armamızı da bulunduran 19.07 ayar Fenerbahçe alyanslarının size uğur getirmesini diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.




 

Yorumlar (0)