Ozan Tufan bedavaya gidebilir!

Crystal Palace, 2 yıldır kadrosuna katmak istediği Ozan Tufan'ı sezon sonunda bedelsiz olarak renklerine bağlamanın planlarını yapıyor.

SPOR 14.10.2019, 13:42 14.10.2019, 13:45
Ozan Tufan bedavaya gidebilir!

İngiltere Premier Lig takımlarından olan Crystal Palace, Ozan Tufan'dan vazgeçmek istemiyor. Mukavelesi bu sezon sonunda tamamlanacak olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Crystal Palace nabız yoklamaya devam ediyor.

Ozan, "Kadro dışı bırakıldığımda kimse beni aramadı. Her şeyi kendim yaptım" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu sözler, bir anlamda Ozan'ın kırgınlığın olduğunu da gözler önüne sermişti.

A Millî futbolcunun, Fenerbahçe ile imzasını yenilemek yerine ara transferde veya sezon sonunda Crystal Palace Kulübü'ne transfer olacağı konuşuluyor.

Ozan Tufan'ın Fransa karşılaşmasına ilk 11'de çıkması beklenirken yetkililer tarafından yakın takibe alınacağı belirtildi.

Fenerbahçe'de geçen sezon istenmeyen oyuncu haline gelen Ozan Tufan sezon başında tekrardan takımda forma giymeye başlamıştı. Sarı lacivertlilerde önce formayı alan Ozan Tufan ardından kaptanlığa kadar yükseldi. Ersun Yanal'ın jokeri olan Ersun Yanal hem orta sahada hem de sağ bekte takımın kilit isimlerden birisi haline geldi.

Yorumlar (0)