"Oyuncuların parmağını gözüme sokmasını isterdim"

Galatasaray'ın büyük umutlarla transferini gerçekleştirdiği Emre Mor, yetenekleri oranında fayda sağlayamadı; forma giydiği 14 maçta 512 dakika süre alsa da skora katkıda bulunamadı.

SPOR 06.12.2019, 10:08
"Oyuncuların parmağını gözüme sokmasını isterdim"

Sarı-kırmızılı takıma büyük umutlarla transfer olan Emre Mor, Tuzla karşılaşmasında da ne yazık ki beklentileri karşılayamadı.

Teknik Direktör Fatih Terim, Tuzla karşılaşmasından sonra şans verdiği bazı oyunculara yüklenirken “Oyuncuların parmağını gözüme sokmasını isterdim. Emin (Bayram) dışındakiler ‘Bir an evvel bitsin' diye 90 dakika geçirdi” dedi. Bu sözlerin en büyük hedefinin Emre Mor olduğu belirtildi.

emre mor galatasaray ile ilgili görsel sonucu

22 yaşındaki futbolcu, bu sezon Galatasaray'a katkı sağlayamadı. Celta Vigo'dan kiralık olarak transfer edilen genç futbolcu, üç kulvarda 14 maça çıktı ve toplam 512 dakika süre almasına rağmen gol ya da asist yapamadı. Emre, oynadığı maçlarda karşılaşma başına 0.5 isabetli şut atabildi.

Sezon başında Celta Vigo'dan 600 bin euroya kiralık olarak transferi gerçekleşen Emre, Galatasaray'dan 1 sene için 800 bin Euro ücret alıyor. Galatasaray 22 yaşındaki oyuncunun sözleşmesine 8 milyon euro satın alma opsiyonu da ekletmişti.


 

Yorumlar (0)