"Örgütlü amatör ve organize işler var"

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 3-2 galip geldikleri Kayserispor maçı sonrası açıklamalar yaptı. Terim, "Geçen sene örgütlü amatör ve organize işler var demiştim. Bu sene profesyonelce yapıyorlar." dedi.

SPOR 30.08.2019, 23:19
"Örgütlü amatör ve organize işler var"

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor deplasmanına çıktı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan ve saat 20.30'da başlayan maçı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetti. Karşılaşmayı Kayserispor 8, Galatasaray 10 kişi ile tamamladı.

Maçın ardından Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in yaptığı sert açıklamalar sonrası Fatih Terim de konuştu. 

"SÖZLERİME ALINMIŞLAR DEMEK Mİ"

"Çok renkli, elektrikli, giden-gelen, seyri güzel bir maç oldu. 3 puan için çok mutluyum." diyen Fatih Terim, "Galatasaray takımı böyle goller yememeli. Daha iyi olacağımız kesin de... Bu atmosfer yaratıldı. Geçen sezon Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor diye bir ortam vardı. Geçen sene örgütlü amatör ve organize işler var demiştim. Bu sene profesyonelce yapıyorlar. Sözlerime alınmışlar demek ki artık profesyoneller. Bunların tek ilacı vardır, Galatasaray olarak bir bütün şeklinde durabilmek. Galatasaray 2 maç kazanamadı, hiç yabancı konusu var mı? Aklıma geldi. Mesela kazanalım şimdi yabancı konusu yeniden gündeme gelir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)