Omar Elabdellaoui, o geceyi anlattı! “Korkunçtu”

31 Aralık 2020 tarihinde, evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu 1 sene futbol oynayamayan Galatasaray’ın Norveçli yıldızı Omar Elabdellaoui, o gece yaşananları anlattı. 

SPOR 22.07.2022, 11:28 23.07.2022, 07:24
Omar Elabdellaoui, o geceyi anlattı! “Korkunçtu”

Yılbaşı gecesi yaşananlara ilişkin ilk kez detayları paylaşan Omar Elabdellaoui, elindeki hava fişeklerin patlaması sonrası eşinin çığlıklarını unutamadığını belirtti. Olayın ardından kör olduğunu düşündüğünü dile getiren tecrübeli bir futbolcu, “Hepimiz açısından çok zor bir geceydi. Tam anlamıyla korkunçtu. Ne yapacağımı bilemedim. Kör olduğumu zannettim” ifadelerini kullandı. 

“Yüzüm resmen eriyordu”

Patlama sonrası eşinin yanına geldiğini dile getiren Omar Elabdellaoui, “Eşim çığlıklar atıyordu. Gördüğü manzara karşısında şok olmuştu. Ben de, ‘Kör oldum, hiçbir şey göremiyorum’ diye bağırıyordum. Sağlık personelleri eve geldiğinde gözlerine inanamadılar. Çünkü yüzüm resmen eriyordu. Bir yandan içimdeki korku, bir yandan acı, bir yandan da eşimin çığlıkları beni derinden etkilemişti” şeklinde konuştu. 

“Kör olup olmadığımı merak ettim”

Ambulans içindeyken kafasındaki birçok soruya yanıt aradığını dile getiren Norveçli futbolcu, “Hastaneye gidene kadar hep kendi kendime düşündüm. Kör olup olmadığımı merak ettim. Tüm bunları düşünürken daha korkunç bir şey aklıma geldi. Acaba futbol hayatım bitmiş miydi? Bu düşünce beni uzun süre kahretti. Ambulans içindeki bir kadın benim iznim olmadan fotoğraflarımı çekip sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bunun üzerine telefonum susmaz oldu. Herkes büyük bir panik içindeydi. Yüzüm eriyordu ve gözlerim adeta barut içindeydi” dedi.  

“Teknik direktörümüz Fatih Terim de yılbaşı gecesi beni yalnız bırakmadı”

O dönemde Galatasaraylı futbolcuların ve sarı-kırmızılı camianın desteğini ömür boyu unutmayacağını dile getiren Elabdellaoui, “Ambulansla hastaneye geldik ve tedavi sürecim başladı. Hastaneye yattıktan birkaç saat sonra tüm takım yanımdaydı. Futbolcu arkadaşlarım, yöneticiler hatta kulüp personelleri bile gelmişti. Teknik direktörümüz Fatih Terim de yılbaşı gecesi beni yalnız bırakmadı. 30 senedir her yılbaşı gecesini eşiyle beraber geçirmiş. Ancak ilk kez benim yüzümden o gece ayrı kaldı. Galatasaray camiası bana o zor süreçte çok büyük bir destek verdi. Ben o günleri ve bana verilen desteği ömür boyu unutmayacağım” ifadelerini kullandı. 

“1 sene boyunca sahalardan uzak kalmak beni çok üzdü”

Yaklaşık 1 sene boyunca sahalardan uzak kaldığını ve bu sürecin kendisi için çok zor olduğunu dile getiren Omar Elabdellaoui, “1 sene boyunca sahalardan uzak kalmak beni çok üzdü. Bu dönemde tedavi sürecim devam etti. Başarılı bir noktaya geldik. Bu zor süreçteki tüm doktorlara da teşekkür ediyorum. Yeniden Galatasaray forması giydiğim ve sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Önümüzde zor bir sezon bizi bekliyor. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yaparak şampiyon olmak ve taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Ben de bu motivasyonla çalışmalarıma tüm hızıyla devam ediyorum” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)