Ölüm tehdidi aldı, sözleşmeyi feshetti! Willian, İngiltere yolcusu!

Ağustos ayının ilk günlerinde çok sayıda taraftardan ölüm tehdidi alan Willian, Corinthians ile yaptığı sözleşmeyi feshetti. 7 yıl boyunca formasını giydiği Chelsea'de gösterdiği performansla yıldızlaşan 34 yaşındaki kanat oyuncusunun, Premier Lig'in yeni ekibi Fulham ile anlaşmaya çok yakın olduğu kaydedildi.

SPOR 30.08.2022, 17:39 31.08.2022, 11:03 Hakan Öksüz
Ölüm tehdidi aldı, sözleşmeyi feshetti! Willian, İngiltere yolcusu!

Avrupa'nın birçok liginde transfer sezonu, 1 Eylül itibarıyla sona erecek. Transfer döneminin son günlerinde birçok ligde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon Championship'te 90 puan toplayarak şampiyon olan ve Premier Lig'e yükselen Fulhan, transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri oldu. 

Willian'ın yeni adresi Fulham olacak

Premier Lig'de yarışabilecek güçlü bir kadro kurmak isteyen Fulham, bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. İngiltere'de transfer sezonu 1 Eylül'de sona erecek. Fulham, transfer sezonunun son günlerinde Brezilyalı Willian'ı radarına aldı. Sözleşmesini feshederek Corinthians'tan ayrılan 34 yaşındaki yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen İngiliz ekibinin, transferi sonlandırmaya çok yakın olduğu kaydedildi. 

Taraftarlardan ölüm tehditleri aldı!

Edinilen bilgilere göre Brezilyalı kanat oyuncusu, sağlık kontrollerinin ardından kendisini Fulham'a bağlayan sözleşmeye imzayı atacak. Premier Lig'de top koşturmak isteyen Willian'ın, Fulham'ın teklifine hızlı şekilde "evet" dediği kaydedildi. Willian'ın Corinthians ile yaptığı sözleşmeyi feshetmesinin nedeninin, bu ayın başında aldığı çok sayıda ölüm tehdidi olduğu belirtildi.

Chelsea formasıyla yıldızlaştı!

Yaz transfer döneminde Brezilyalı oyuncunun, Andrea Pirlo'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Fatih Karagümrük'e geleceğine dair iddialar ortaya atılmıştı. 2013'te 35 milyon euro karşılığında Mahaçkale'den Chelsea'ye transfer olan Willian, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Chelsea formasıyla çıktığı 339 maçta 63 gol ve 62 asistle oynayan Willian, 2020'de Arsenal'e gittikten bir yıl sonra Brezilya'nın yolunu tutmuştu.

Yorumlar (0)