Okay Yokuşlu Galatasaray yolunda!

Bu sezon Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği oyunla büyük hayal kırıklığına neden olan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızı takım, yurt dışında oynayan millî futbolcuyu hedef alırken, ilk görüşmeden de olumlu cevap aldı. İşte Galatasaray'da yaşanan son dakika transfer gelişmesi...

SPOR 07.12.2019, 14:13 07.12.2019, 15:42
Okay Yokuşlu Galatasaray yolunda!

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan sarı-kırmızılı takım, bu sezon Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 kulvarda yarışını devam ettirdi.

Bir türlü istediği performansı yakalayamayan Aslan, büyük hayal kırıklığına neden oldu.

Galatasaray, Süper Lig'de 14. hafta başında 8. sırada bulunurken, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu.

Devler Ligi'nde ise sadece 1 gol kaydederken 2 puanın sahibi oldu ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etmek zorunda kaldı.

galatasaray tuzla ile ilgili görsel sonucu

Etkili transferlerle sezona başlayan ancak Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde istenileni yakalayamayan Galatasaray'da devre arasında büyük bir revizyon yaşanacak.

Sarı-kırmızılı kulüpte Teknik Direktör Fatih Terim'in dediği gibi devre arasında radikal kararlar verilecek ve bu kararlar yalnızca as takımla alakalı olmayacak.

Ayrılacak oyuncuları belirleyen Galatasaray, takıma eklenecek isimler üzerinde de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

FFP sebebiyle ucuza mal olacak ve yüksek performans alınacak futbolcuları isteyen sarı kırmızılı ekip, bu tanıma uyacak oyuncuların peşine düştü.

İlgili resim

Fatih Terim'in raporu neticesinde transfer çalışmalarına start veren Galatasaray'da, ilk hedef netleşti.

Okay sarı-kırmızılı yolda

2018 Temmuz transfer döneminde 6 milyon euro'ya Trabzonspor'dan İspanya'nın Celta Vigo takımına transferi gerçekleşen Okay Yokuşlu, teknik direktörü Oscan Garcia Junyent ile problem yaşadığı için takımdan ayrılmak istedi.

Yalnızca 4 karşılaşmada görev alabilen Okay, Celta Vigo'yu sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

İlgili resim

Teknik adam Fatih Terim'in isteği neticesinde bu futbolcu  ile bir ön görüşme gerçekleştiren Galatasaray'ın kurmayları olumlu cevap aldı.

Celta ile Emre Mor transferi sayesinde iyi ilişkiler içerisinde yer alan sarı-kırmızılı takım, bu oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak için İspanyol kulübüne teklif sundu. Görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

Genç yıldızın, Celta Vigo ile sözleşmesi 2023 yılının Haziran ayında sona erecek.


 

Yorumlar (0)