Okan Buruk isimleri belirledi: 5 futbolcu yolcu

Yeni dönem hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımdan ayrılacak oyuncuları açıkladı. 5 kişinin gönderilmesini talep eden Buruk, yönetime durumu bildirdi.

SPOR 29.06.2022, 17:50 30.06.2022, 08:56
Okan Buruk isimleri belirledi: 5 futbolcu yolcu

Galatasaray ile 1+1 senelik sözleşmeye imza atan Okan Buruk, yeni dönemdeki tek amaçlarının şampiyonluk olduğunu açıklarken, takımdan gönderilecek isimleri de netleştirdi.

Antrenmanlara katılmadı

Sarı-kırmızılılarda yeni dönem planlamasında bulunmayan isimlerden bazıları belirlendi.

Mbaye Diagne ve Sacha Boey sarı-kırmızılı takımdan ayrılma hazırlığına başladı. Galatasaray’ın yeni sezon planlamasında bulunmadığı dile getirilen iki oyuncu, sarı-kırmızılı takımın ilk antrenmanına da katılmamıştı.

3 yerli 2 yabancı yolcu

Sözleşmeleri süren Boey ve Diagne'nin menajerlerine, takım bulması konusunda talimat verdikleri belirlendi. Menajerlerin Fransa ve İtalya'dan bazı kulüplerle temas halinde oldukları tespit edildi.

Bunun yanı sıra yerli oyunculardan Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç ve Ömer Bayram’ında gidecek kişiler arasında bulunduğu ifade ediliyor. Ömer Bayram'ın ismi ise Süper Lig takımlarından Gaziantep FK ile anılıyor.

Marcao Sevilla’ya gidiyor

İspanyol takımı Sevilla'ya transfer olacağı düşünülen Marcao da hazırlık kampına katılım sağlamadı. Brezilyalı stoperin, Galatasaray’a yüksek bir bonservis katarak gitmesi kesin olarak görülüyor.

Yorumlar (0)