Okan Buruk açıkladı: Galatasaray'da iki ayrılık

Sigma Olomouc maçının ardından konuşan Okan Buruk, "Diagne'ye teklif geldi ve o da teklifi değerlendirdi. Morutan da önemli bir oyuncumuz, önemli bir yatırımımız. Oynaması gerekiyor. Bu yıl başka bir yerde oynarsa belki daha iyi bir şekilde döner. Sivasspor'un ilgisi olduğunu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

SPOR 17.07.2022, 01:28
Okan Buruk açıkladı: Galatasaray'da iki ayrılık

Galatasaray teknik direktörü Buruk, Avusturya'nın Graz şehrine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında kamp yapan Galatasaray'ın, Çekya'nın Sigma Olomouc takımını 2-0 mağlup ettiği hazırlık karşılaşmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"Tempolu bir oyun oynamayı hedefliyoruz"

Kampta futbolcularının kondisyonunu arttırmaya çabaladıklarını dile getiren Buruk, "Futbolcularımıza yükleme yapıyoruz. Bunun yorgunluğunu ilk devrenin bir kısmında gördük. Tempolu bir oyun oynamayı hedefliyoruz. Bugün bu oyunu dönem dönem gördük." şeklinde konuştu.

"Diagne ve Morutan'a teklif var"

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonu dilediği gibi bitiremediğini ve kulüpte birtakım değişikliklerin yaşandığını aktaran Buruk, şu ifadelere yer verdi:

"Yönetimimiz çok iddialı. Burada olumlu bir atmosfer var. Görüştüğümüz futbolcular var. Geniş bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Her bölge için iyi iki futbolcumuzun olması lazım. Buna yönelik çalışmalarımız sürüyor. Yönetimimiz iyi niyetli bir şekilde çalışıyor. Diagne'ye teklif geldi ve o da teklifi değerlendirdi. Morutan da önemli bir oyuncumuz, önemli bir yatırımımız. Oynaması gerekiyor. Bu yıl başka bir yerde oynarsa belki daha iyi bir şekilde döner. Sivasspor'un Morutan'a ilgisi olduğunu söyleyebilirim."

"Yakınlaştığımız futbolcular var"

Okan Buruk, transfer faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ettiklerini kaydederek, "Görüşmelerimiz sürüyor. Yakınlaştığımız futbolcular var. Allah'ın izniyle elimizdeki futbolcular ile gelecek futbolcular iyi bir mozaik oluştururlar." dedi. 

Yorumlar (0)