Oğuzhan Özyakup’a sürpriz teklif! Kariyerine İstanbul’da devam edebilir

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve yurt dışında oynamak istediği iddia edilen Oğuzhan Özyakup’un, İstanbul’un bir başka büyük kulübü ile görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. 

SPOR 31.05.2022, 14:40
Oğuzhan Özyakup’a sürpriz teklif! Kariyerine İstanbul’da devam edebilir

2012-2013 sezonundan bu yana siyah-beyazlı formayı giyen Oğuzhan Özyakup’un sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor. 10 senelik Beşiktaş kariyerini sonlandırmaya hazırlanan 29 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile görüştüğü belirtildi. Oğuzhan Özyakup transferi konusunda beklemeye geçen sarı-kırmızılı kulüp, yeni yönetimin kararı doğrultusunda yıldız orta saha ile sözleşme imzalayabilir. 

Oğuzhan transferinde son kararı yeni yönetim verecek

Menajerler aracılığı ile kulübe önerilen Oğuzhan Özyakup hakkında dirsek temasına başlayan Galatasaray yöneticilerinin fiyat konusunda görüş aldığı belirtilirken, son kararı ise yeni seçilecek olan yönetime bırakacağı öğrenildi. Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın bu transfere sıcak baktığı belirtilirken, futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek olması da sarı-kırmızılı kulübü cezbediyor. Oğuzhan Özyakup transferi konusunda son kararı 11 Haziran’da seçilecek olan yeni başkan ve yönetim kurulu verecek. 

Geçen sezon 17 maçta 1 asist üretebildi

Geçen sezon siyah-beyazlı forma ile formsuz bir sezon geçiren Oğuzhan Özyakup, forma giydiği 17 maçta yalnızca 1 asist üretebilmişti. 819 dakika sahada kalan orta saha oyuncusu, düşük performansı ile taraftarların da tepkisini çekmişti. Teknik Direktör Valerien Ismael’in takımda düşünmediği Özyakup’un bir süredir Avrupa’dan kulüplerle temas halinde olduğu iddia ediliyordu. Oğuzhan Özyakup’un adı kısa süre önce Başakşehir ve Fatih Karagümrük ile de anılmıştı. 

Yorumlar (0)