Ödülü Messi kazandı Ronaldo konuşuldu!

Lionel Messi'nin 6. kez kazandığı Ballon d’Or ödül törenine Crisitino Ronaldo damgasını vurdu. Ödül törenine katılmayan Portekizli futbolcu, hem Paris'te hem de Milano'da gümdemde en çok yer alan isim oldu.

SPOR 03.12.2019, 16:57 03.12.2019, 17:09
Ödülü Messi kazandı Ronaldo konuşuldu!

FIFA 2019 Ballon d’Or ödülü Paris’te gerçekleşen törenle sahibini buldu. Lionel Messi’nin 6. kez kazandığı ödül törenine katılmayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Ballon d’Or’da Messi’nin en yakın rakibi olan Hollandalı futbolcu Virgil van Dijk’ın esprisi ile konuşulmaya başlanan Ronaldo, Ballon d’Or  ile aynı anda İtalya’da verilen yılın oyuncusu ödülü (Gala del Calcio) öncesi yaptığı iddia edilen hareketle konuşuldu.

Ballon d’Or ödül töreni yerine Gala del Calcio’ya katılan Ronaldo’nun olmayışı, çok konuşuldu. Hollanda televizyonuna kısa bir demeç veren Van Dijk’ın, kendisine sorulan bir soruya verdiği esprili cevap, Portekizli yıldızın kardeşi tarafından sert bir dille yanıtlandı. “Rakiplerinden Ronaldo’nun geceye katılmamasını nasıl değerlendiriyorsun?” şeklindeki soruya “Rakibim miydi ki?” diye yanıt veren Van Dijk, Ronaldo’nun kardeşi Katia Aveiro’nun hedefi oldu.

Katia Aveiro ile ilgili görsel sonucu

Sosyal medya üzerinden Van Dijk’ın yanıtı ile ilgili paylaşım yapan Katia Aveiro “Sanırım birçok insan hayal kırıklığı içerisinde gerçeklikten uzak bir dünyada yaşıyor” ifadesi ile başladığı sözlerini gittikçe sertleştirdi.

Katia Aveiro, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ronaldo’nun, birçok başarı kazanmasına rağmen bu akşam Ballon d’Or ödülü kazanmayacağı zaten biliniyordu. Ancak bu başka bir tartışma konusu… Sevgili Virgil, senin ilk kez katıldığın bu ödül töreninde Ronaldo sayısız kez yer aldı. Senin de bildiğin gibi sevgili Virgil, Ronaldo yıllardır oynadığın ligde üç şampiyonluk yaşadı. Senin ise elinde bir şampiyonluk kupası bulunmuyor. Ayrıca o ülkede en iyi ve en skorer oyuncu olmayı başardı. Üstelik senden daha genç bir yaştaydı. Sonra, sevgili Virgil, gittiği Real Madrid’de kulüp tarihinin en iyi oyuncusu oldu. Sana bir şey hatırlatayım mı Virgil? Real Madrid takımında seni Şampiyonlar Ligi finalinde mağlup etti. Üstelik bu kupayı da beş kez kazandı. Ayrıca Ronaldo ve takım arkadaşları, senin ‘Portakallar’ını finalde yendi. Bu acı vermiş miydi?”

Katia Aveiro’nun Van Dijk’a verdiği sert yanıt dışında Ronaldo, Ballon d’Or yerine katıldığı Milano’da gerçekleşen Gala del Calcio ödül töreninde de konuşulmayı başardı. İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri, Twitter hesabındaki paylaşımında Portekizli futbolcunun ödül aldığının anons edildiği ana kadar arabasında beklediğini iddia edildi.

“İnanılmaz’ başlığı altında Ronaldo’nun arabasında beklediğini söyleyen Palmeri, yıldız futbolcunun korumalarının görüntü alınmasını engellediğini dile getirdi.

Ronaldo, İtalya’da en iyi forvet ve en değerli oyuncu ödüllerini kazandı.

İtalya’da organize edilen Gala del Calcio ödül töreninin Ballon d’Or ile aynı anda olması ise kafada soru işaretleri oluşturdu.

Yorumlar (2)
Sedrikco@gmail.com 4 yıl önce
Sen kimsin van dik
Elmin 4 yıl önce
Virgil ölsen iyi olur