Obradovic: Hiçbir zaman olmadığı kadar ihtiyacımız var

Euroleague'de oynanan 4 karşılaşmada 1 galibiyet elde eden Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic, Maccabi FOX karşılaşmasında önce taraftarlara sesleniş yaptı.

SPOR 29.10.2019, 21:37
Obradovic: Hiçbir zaman olmadığı kadar ihtiyacımız var

Euroleague’in 5. haftasında yarın İsrail ekibi Maccabi FOX ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Zeljko Obradovic ile basketbolcu Ahmet Düverioğlu, rakiplerini yenilgiye uğratarak çıkışa geçmek istediklerini ifade etti.

Karşılaşma öncesinde kulübün internet sitesinden açıklamalar yapan Obradovic, Tel Aviv’de rakiplerine karşı oynamanın zor olduğunu belirterek, "Çok iyi bir atmosfere ve aynı zamanda iyi de bir takıma sahipler. Takım olarak içinde bulunduğumuz süreç düşünüldüğünde, reaksiyon göstermeye ve birlikte hareket etmeye hiçbir zaman olmadığı kadar ihtiyacımız var" dedi.

Fenerbahçe'de forma giymekte olan Ahmet Düverioğlu ise Euroleague’de istenileni başaramadıklarını söyleyerek "Rakibimiz iyi bir ekip. Özellikle iç sahada, taraftarlarının da desteğiyle iyi bir oyun ortaya koyuyorlar. Her pozisyonda yetenekli isimlere sahipler. Tel Aviv'de kazanmak her zaman zor olmuştur. Ancak bizim takım olarak reaksiyon göstermeye ve daha iyi oynamaya ihtiyacımız var. Takım olarak gücümüze inanıyor ve çok daha fazlasını yapacağımızı biliyoruz. Oyun planımıza sadık kalarak, 40 dakika boyunca galibiyet için mücadele edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)