Obradovic: "Henüz kimseyle görüşmedim"

Fenerbahçe Beko'nun koçu Zeljko Obradovic, kontratla alakalı Fenerbahçe ya da başka bir kulüple görüşmediğini açıkladı.

SPOR 22.04.2020, 17:23
Obradovic: "Henüz kimseyle görüşmedim"

Sırp çalıştırıcı yaptığı açıklamada kendisi için en önemli şeyin insan sağlığı olduğunu belirterek, "Umarım bu açıklamamı okuyan herkesin sağlığı yerindedir. Hastalıkla mücadele eden herkesin de bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz durum yüzünden son zamanlarda açıklama yapmak istemedim. Lig ve antrenmanlar askıya alındığı andan beri genel menajerimiz, yönetim ekibi, koç ekibi ve oyuncularımızla devam eden bir iletişim halindeyim. Benim için şu anda en önemli olan konu hepsinin ve ailelerinin sağlığı" ifadelerini kullandı.

Kontratla ilgili hiçbir takımla görüşmediğini söyleyen Obradovic, "İçinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinin farkındayım ve bu yüzen önümüzdeki en iyi yol haritasını çizebilmek adına hepsiyle sıkı bir kontak içerisindeyim. Benim durumumla alakalı birkaç noktanın altını çizmek istiyorum. 2020 Haziran ayına kadar Fenerbahçe Beko’nun koçuyum ve şu anda Fenerbahçe’nin çıkarları için en iyisi neyse onu yapmaya odaklanıyorum. Kontratla alakalı ne Fenerbahçe'yle ne de başka bir kulüple henüz bir görüşmem olmadı. Şu ana kadar bana ulaşan bir teklif olmadı" dedi.

Gelecek sezon önceliğinin Fenerbahçe Beko olacağını vurgulayan Sırp çalıştırıcı, "Profesyonel kariyerim boyunca kontratım devam ederken başka hiçbir kulüple görüşmedim, bu konuda çok sıkı prensiplerim var. Şu ana kadar diğer kulüpler ve kendi kulübümle görüşme yaptığıma dair çıkan tüm haberler gerçeği yansıtmayan yalan haberlerdir. Duruma açıklık getirmek için önümüzdeki sezonda da Fenerbahçe’nin koçu olmaya devam etmenin birinci önceliğim olduğunu söylemek istiyorum. Bu isteğimi Fenerbahçe taraftarları ile paylaşmak istedim" yorumunu yaptı.
 

Yorumlar (0)