Nzonzi nasıl Galatasaray'a transfer oldu?

Galatasaray-Nzonzi buluşmasının nasıl olduğu aylar sonra gün yüzüne çıktı. Fransız yıldız futbolcunun Roma'dan ayrılmasının sebepleride tek tek açıklandı.

SPOR 20.11.2019, 16:31 12.01.2020, 17:01
Nzonzi nasıl Galatasaray'a transfer oldu?

Galatasaray ve Nzonzi'nin  birleşmesinin nasıl gerçekleştiği belli oldu. Sarı-kırmızılı takımın Roma’dan kiralık olarak transferini gerçekleştirdiği Steven N’Zonzi’nin, İtalyan takımından gönderilme sebebide ortaya çıktı. Fransız oyuncunun son zamanlarda Galatasaray'da ki eleştirilen yönünün, aynı zamanda Roma’dan gönderilme nedeni olduğu dile getirildi.

'Ağır kalıyor' yorumları

Skorer'de yer alan habere göre; Orta sahanın ortasında fizik yönüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncuya, güçlü yapısına karşın ağır kaldığı ve oyunu yavaşlattığı gibi eleştiriler gelmeye başladı. Fransa Millî Takımı’nın dünya şampiyonu olan kadrosunda forma giyen yıldız futbolcu hakkında yazılan rapor belli oldu.

Paulo Fonseca’nın Temmuz ayında takımın başına geçmesiyle beraber Roma yönetimine sunduğu raporda, N’Zonzi’nin ağır olduğu için oynatmak istediği hızlı oyunu bozacağından gönderilmesini talep ettiği, bu talep neticesinde Galatasaray'a transferinin önünün açıldığı belirtildi.

Böylelikle Steven N’Zonzi’ye sarı-kırmızılı takımda getirilen eleştirilerin, aynı zamanda oyuncunun Roma’dan gönderilme sebebi olduğu öğrenildi.

12 karşılaşmada sadece 1 asist 

Galatasaray'da sekizi lig, dördü Avrupa olmak üzere 12 karşılamada forma giyen futbolcu 1 asist yaptı.

Yorumlar (0)