Novak'tan transfer açıklaması!

Trabzonspor'un defans oyuncusu Filip Novak, Çekya basınına, "Amacım Trabzonspor'la mukavelemi uzatmak" açıklamasını yaptı.

SPOR 28.02.2020, 21:22
Novak'tan transfer açıklaması!

Trabzonspor'un defans oyuncusu Filip Novak, Çekya basınına önemli açıklamalar yaptı.

"Gereksiz yere puanlar kaybettik"

Eski hocası Ünal Karaman'ı eleştiren Hüseyin Çimşir ve ekibine övgüler yağdıran 29 yaşındaki Novak, "Geçmişte taktik hatalar nedeniyle gereksiz yere puanlar kaybettik. Şimdi yeni bir teknik direktörümüz var. Taktik açıdan da Chelsea'den bir yardımcı (Eddie Newton) geldi. Daha iyi oynuyoruz. Şampiyonluk yolunda G.Saray ve F.Bahçe muhtemel rakiplerimiz. Ayrıca Başakşehir, Sivas ve Alanya var. Ancak son maçlara gelindiğinde geniş kadronun öne çıkacağını düşünüyorum. Biz ona sahibiz" ifadelerini kullandı.

"Tercihim yoluma Trabzonspor'da devam etmek"

3 yıldır Trabzonspor forması giydiğini anımsatan Çek sol bek, "Yeni sözleşme için yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz. Bir anlaşmaya varıyor gibiydik ancak bazı noktalarda fikir ayrılıkları oldu. Şu an net bir şey yok. Geleceğimle ilgili konunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Amacım Trabzonspor'la mukavelemi uzatmak. Getafe de benimle ilgileniyor ama şu anda bunu konuşmayı doğru bulmuyorum. Benim tercihim yoluma Trabzonspor'da devam etmek" diye konuştu.

Yorumlar (0)