Nihat Özdemir: "Şampiyon Fenerbahçe" yazıyor, ötesi var mı?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF kayıtlarına göre, 2010-11 sezonu şampiyonunun Fenerbahçe olduğu, bundan daha ötesi olmadığını söyledi. 

SPOR 10.07.2020, 11:29
Nihat Özdemir: "Şampiyon Fenerbahçe" yazıyor, ötesi var mı?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ülkemizde 9 senedir şike yapılmadığına ilişkin sözleri nedeniyle tepki çekmişti. Özdemir, tartışmaların ardından Fenerbahçe üyeliğinden istifa etmişti. 

Özdemir, 8 Temmuz günü Emniyet Müdürlüğü binasında bulunan Vatan Kafe'de sabahladığını belirterek, bunun tek bir sebebinin olduğunu söyledi.

"Aziz Yıldırım tutuklanmasın diye uğraştım"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tutuklanmasın diye sandalyede oturarak sabahladığını, daha sonra da Beşiktaş'taki mahkemeye gittiğini aktaran Özdemir, orada Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe için savaştığını ifade etti. 

Özdemir, yanından bir veya iki arkadaşının bulunduğunu belirterek, Aziz Yıldırım'ı götürdükleri Şişli Etfal Hastanesi'ne de gittiğini aktardı. Bir-iki saatlik aradan faydalanarak kulüp binasına koştuğunu ve kapıya dayanan bankacılarla görüşmede bulunduğunu belirten Özdemir, hepsinin "para" için kulübün kapısını aşındırdığını, bu borcun Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ait olmadığını, kendisine ait olduğunu söylediğini anlattı.

Özdemir, özellikle Hüsnü Özyeğin olmak üzere birçok kişinin para musluklarını Fenerbahçe Spor Kulübü için açtıklarını söyledi. 

"TFF kayıtlarında yazıyor"

Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe için mücadele ettiğini, bu nedenle Fenerbahçe'yi şikeyle suçlamasının imkânsız olduğunu belirten Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarına göre, 2010-11 sezonu şampiyonunun Fenerbahçe olduğu, bundan daha ötesi olmadığını aktardı. 

"Ali Koç başlattı"

Özdemir, bu tartışmayı kendisinin başlatmadığını, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un açtığını kaydederek, kendisinin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarından şüphesinin olmadığını, şüphesi olanların bu tartışmayı alevlendirdiğini vurguladı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekilliğinden buralara geldiğine dikkat çeken Özdemir, Fenerbahçe kültürünün kendisine tarafsız olmayı ve her takıma eşit yaklaşmayı öğrettiğini ekledi. 

Yorumlar (0)