Nihat Özdemir: Mehmetçiklere moral vereceğiz!

TFF Başkanı Nihat Özdemir, EURO 2020 Elemeleri'nde yapılacak Arnavutluk maçını kazanarak, "Barış Pınarı Harekatı"nda görev yapan herkese moral vermek istediklerini bildirdi.

SPOR 10.10.2019, 21:17
Nihat Özdemir:  Mehmetçiklere moral vereceğiz!

Nihat Özdemir, A Milli Futbol Takımı'nın Riva'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki antrenmanı sırasında, basın mensuplarına demeç verdi.

"Tüm dualarımız onlarla beraber"

"Barış Pınarı Harekatı"na değinen Özdemir, "Yarın akşamki maç bizler için çok önemli. Türk Milli Takımı oyuncuları, Şenol Güneş ve yönetici arkadaşlarımız için bugün daha önemli bir gün. Dün Barış Pınarı Harekatı'na Türk Silahlı Kuvvetleri'miz başladı ve harekat başarıyla devam ediyor. Hepimizin aklı Mehmetçiklerimizin yanında. Tüm yüreğimizle inanıyoruz ki Türkiye'miz için gerekli mücadeleyi yapıyorlar. Tüm dualarımız onlarla beraber. İnşallah can kaybı olmadan, zaferle ülkelerine dönmüş olacaklar." ifadelerini kullandı.

"Mehmetçiklerimiz için moral olacaktır"

Özdemir, "Oyuncularımızın, teknik kadromuzun dualarıyla hepimiz askerlerimizin yanındayız. İnşallah Allah onları muvaffak eder. Yarınki maç çok önemli. Galibiyetle ayrılabilirsek bizler kadar, oyuncularımız kadar, cephede Türkiye için mücadele veren bütün Mehmetçiklerimiz için moral olacaktır. Sahada mücadele edecek futbolcu kardeşlerimiz de bu düşüncede olacaktır. Buradan alınan bir galibiyet ile cephedeki Mehmetçiklere moral vermiş olacağız. Allah da yardım etsin şans da yanımızda olsun." dedi.

Yorumlar (0)