Nihat Özdemir: Hiçbir oyuncumuz prim için bu işi yapmıyor

TFF Başkanı Nihat Özdemir, TRT SPOR'a özel açıklamalar yaptı. Özdemir, EURO 2020'de ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu dile getirdi.

SPOR 04.12.2019, 16:59
Nihat Özdemir: Hiçbir oyuncumuz prim için bu işi yapmıyor

TFF’nin Riva Tesisleri'nden canlı yayınla ekranlara gelen Gündem Futbol programında açıklamalarda bulunan Özdemir, "EURO 2020'de ana hedefimiz gruptan çıkmak." şeklinde konuştu.

Nihat Özdemir'in açıklamalarında yer alan ifadeler şu şekilde:

"Bakü bize ev sahipliği yapacak, orada seyirci avantajımız olacak."

"EURO 2020'yi düzenlememiz gerekirken bu hakkı bizim elimizden aldılar. İnşallah EURO 2020'den iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum."

"Futbol şansı bizimle olsun"

"Şenol Güneş dün beni ziyarete gelmişti ''12 Haziran'a 192 gün kaldı.'' dedi. Güneş, 12 Haziran'a kadar her günü planlamış durumda. 191 gün sonra Roma'da çıkacağımız İtalya maçına şimdiden konsantrasyonu sağlamış durumdalar. UEFA, açılış maçının İtalya-Türkiye olmasından son derece memnun. EURO 2020'de adım adım ilerlemek istiyoruz. Futbol şansı bizimle olsun. Birinci hedefimiz 16 takım arasına girebilmek sonra da gidebileceğimiz yere kadar gidebilmek."

Özdemir, prim sorusuna "Oyunculara gerekenleri verdik, vermeye de devam edeceğiz. Hiçbir oyuncumuz tek bir gün, tek bir an, prim ya da prim ne olacak diye tek bir kelime etmedi. Bu milli takım formasını ıslatan hiçbir oyuncumuz prim için bu işi yapmıyor" yanıtını verdi.

"Tüm taraftarların desteğini bekliyoruz"

Tüm taraftarların yürekten desteklerini beklediklerini ifade eden Nihat Özdemir, ''Taraftarlar şimdiden biletlerini alsınlar, seyahat organizasyonlarını yapsınlar, tüm taraftarların desteğini bekliyoruz. Biletler satışa çıkmış durumda. Herkesin yüreğiyle desteğini bekliyoruz." dedi.
 

Yorumlar (0)