Nihat Özdemir, Fenerbahçelileri kızdırdı: "9 sezondur şike yok"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, 2010-11 sezonunun üzerinden 9 sene geçtiğini ve bu süreçte herhangi bir şike olayının yaşanmadığını söyledi. 

SPOR 05.06.2020, 11:20 05.06.2020, 11:35
Nihat Özdemir, Fenerbahçelileri kızdırdı: "9 sezondur şike yok"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Instagram üzerinden katıldığı bir canlı yayında, Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalarda bulundu. 

Özdemir, Fenerbahçe'nin hukuki mücadelesini sürdürdüğü sezona ilişkin konuştu.

"Birçok ülkede şike olayları yaşanıyor"

İtalya, Fransa ve İngiltere gibi birçok ülkede şike olaylarının yaşandığını kaydeden Özdemir, Türkiye'de de 2010-11 sezonunda böyle bir durumun meydana geldiğini söyledi. 

Özdemir, 2010-11 sezonunun üzerinden 9 yıl geçtiğini belirterek, bu süreçte herhangi bir şike olayına rastlanmadığını ifade etti. 

"Amatör liglerden şikâyet var"

Amatör liglerden de şikâyetlerin geldiğini aktaran Özdemir, Etik Kurulu'nun bu şikâyetleri incelediğini kaydetti.  

"Aldığım kararlardan en çok Fenerbahçe taraftarları rahatsız"

Özdemir başkanlık görevinde tarafsız olduğunu vurgulayarak, 17 sene Fenerbahçe'nin yönetim kurulunda görev yürüttüğünü, 10 seneden fazla başkanvekilliği yaptığını kaydetti.

Aldığı kararlardan en çok şikâyetçi olanların Fenerbahçe taraftarları olduğuna dikkat çeken Özdemir, karar alırken objektif davrandığını ve paylaşımcılığı sağlamak üzere savaştığını söyledi. 

"Kulüp üyeliği iptal edilsin"

Fenerbahçeli taraftarlar ise Özdemir'in sözlerinden rahatsız olarak, Twitter üzerinden tepki gösterdi. Taraftarlar, Özdemir'in kulüp üyeliğinin iptal edilmesini talep etti.

Yorumlar (0)