Nihat Özdemir: Bu jenerasyon tarihe geçecek

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, A Millî Takım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akşam'a özel açıklamalar yapan Özdemir, " Bu takımda bugüne kadar hiç kimse para konuşmadı. Ne prim ne para. Bu gençlerle önümüz açık. Tarihi başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum" dedi. İşte  Nihat Özdemir'in o açıklamaları... 

SPOR 17.11.2019, 09:22 12.01.2020, 17:51
Nihat Özdemir: Bu jenerasyon tarihe geçecek

Nihat Özdemir, kendisine yöneltilen "Andorra maçını izleyecek mi?" sorusuna “Bir toplantım vardı o yüzden Brüksel’e geçtim. Buradan Andorra’ya geçeceğim. Öyle garantiledik diye çocukları yalnız bırakır mıyım?" şeklinde cevap verdi.

TFF Başkanı, “Vallahi çok mutluyuz. Türk Milleti mutlu olduğu için mutluyuz. Son maça kalmadan, rahat rahat final biletini aldık. Yenseydik güzel olacaktı ama belki bizim için bu daha hayırlı olabilir. Belki iyi bir kura çekeceğiz. Biliyorsunuz finaller 12 ülkede oynanacak. Almanya, Amsterdam bölgesine düşersek bizim için daha iyi. Taraftar desteği bakımından bu lokasyonlar çok daha avantajlı olabilir. Allah gönlümüze göre veriyor. Kurada da öyle olacağına inanıyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.

Bu önemli başarının onun dönemine denk gelmesi, elbette Başkan Özdemir’i de herkes gibi ziyadesiyle sevindiriyor. Özdemir, “Böbürlenmek, kibirlenmek yok” diyor. “İnsanlara, rakiplere, alınan sonuçlara hep saygılı olarak geldik buralara” sözlerini ekliyor.

"Hiçbir rakibimize yukarıdan bakmıyoruz"

Nihat Özdemir'i en çok mutlu eden şey ise bütün dünyada Türkiye’nin başarısının konuşulması, ülkemizin imajına sağladıkları olumlu katkı. Başkan, “Önemli olan bunun insanlar tarafından konuşulması. Hiçbir rakibimize yukarıdan bakmıyoruz. Bakın Andorra canavar gibi takım oldu. Her maça aynı ciddiyetle çıkmalıyız” diyor.

"Bu takımda bugüne kadar hiç kimse para konuşmadı"

“Finallere giden oyuncular ne kadar prim alacak?” şeklinde gelen soruya Nihat Özdemir’in cevabı herkesi mest edecek şekilde geliyor:

“Şenol Güneş ile devamlı görüşüyorum. Bu takımda bugüne kadar hiç kimse para konuşmadı. Ne prim ne para. 9 maç oynadık, 10’uncu maça çıkacağız. ‘Kuruş’ lafı bile eden yok. Şenol Hoca da konuyu tamamen bana bırakmış durumda. Hiç kimse o formayı para için terletmiyor. Onun için bu jenerasyon çok önemli. Bu gençlerle önümüz açık. Tarihi başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum.”

Yorumlar (0)