Nihat Kahveci, Kerem Aktürkoğlu'nun performansını eleştirdi

Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Adana Demirspor karşısında etkisiz bir performans sergileyen Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’nu eleştirdi.

SPOR 02.10.2022, 11:20 03.10.2022, 11:19
Nihat Kahveci, Kerem Aktürkoğlu'nun performansını eleştirdi

Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından tepkilerin odağındaki isimlerden biri Galatasaray’ın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’ydu. Haftalardır formsuz görüntüsüyle dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu’na bir eleştiri de eski milli futbolcu Nihat Kahveci’den geldi. 

Neredesin Kerem?”

Galatasaray’ın gol yollarında ciddi bir sorun yaşadığını ve bu durumun oluşmasında Kerem’in de payı olduğunu vurgulayan Nihat Kahveci, “Kerem Aktürkoğlu bizimle konumunu paylaşsın. Faroe Adaları maçında sahada yoktu. Adana Demirspor’a karşı da sahada yok. Neredesin Kerem? Kerem’den herkesin beklentisi çok fazla. Ancak bu aralar performansı ile taraftarlarına da büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor” şeklinde konuştu. 

8 maçta 2 gol atabildi

Geçen sezon Galatasaray’ın gözde ismi haline gelen 23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu, başarılı performansı ile Avrupa’nın önemli kulüplerini peşine takmıştı. Bu sezon beklentilerin altında kalan milli futbolcu, 8 maçta sadece 2 gol atabildi ve henüz asist yapamadı. Transfermarkt verilerine göre genç futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon avro olarak dikkat çekiyor. 

Yorumlar (0)