Nicolas Albarracin süresiz kadro dışı bırakıldı!

Uruguay'da Nicolas Albarracin isimli oyuncu, aktris sevgilisi Natalia Camilo'ya şiddet uyguladığını gösteren görüntülerin ardından, tepkilerin odağı oldu.

SPOR 13.12.2019, 11:31 12.01.2020, 20:17
Nicolas Albarracin süresiz kadro dışı bırakıldı!

Uruguay Süper Lig takınlarından Montevideo Wanderers’ta oynayan Nicolas Albarracin, aktris sevgilisi Natalia Camilo’ya şiddet uyguladığı skandal görüntülerin ortaya çıkmasından sonra büyük tepki çekti. Natalia Camilo’nun arkadaşı bir başka aktris Nazarena Velez’in Twitter hesabından paylaştığı videonun ardından, 26 yaşındaki futbolcuya sosyal medyadan tepkiler yağdı.

Videoda, Nicolas Albarracin’in sevgilisi Natalia Camilo’ya uyguladığı şiddet gözler önüne serilirken, genç kadının “Bırak beni Nicolas, lütfen, bana daha fazla vurma” dediği duyuluyor. Konu hakkında Twitter hesabından bir de açıklama yayınlayan Nazarena Velez, arkadaşının videoyu kendisinden yardım istemek için gönderdiğini ifade etti. 

Nazarena Velez, Natalia Camilo’nun yıllardır Nicolas Albarracin’den şiddet gördüğünü söyleyerek, “Bu Uruguaylı futbolcu Nicolas Albarracin, sevgilisi Natalia Camilo’ya yıllardır uyguladığı şiddetin kanıtı… Kendisi bana bu videoyu belli ki yardım etmemi istediği için gönderdi. Bugün de toplum içinde benzer bir şekilde şiddet uyguladığı ve tehditler savurduğu için gözaltına alındı. Umarım birileri bir şeyler yapar” ifadelerine yer verdi.

Gözaltına alınan Nicolas Albarracin, sonrasında mahkemeye çıkarıldı. The Observer gazetesindeki haberde; Uruguaylı oyuncuya, 180 gün boyunca Natalia Camilo’ya 500 metreden fazla yaklaşmama cezası verdi. Natalia Camilo’ya da polis koruması verilmesine de karar verildi.

Dehşetin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Natalia Camilo, Nicolas Albarracin’in kendisine gönderdiği tehdit mesajlarını ifşa etti. Genç oyuncu, yaptığı paylaşımda “Bu olayı yaşamak ve yıllarımı paylaştığım bir adam tarafından böyle bir muamele görmek çok üzücü… Adeta hipnoz olmuştum. Yardım isteyecek ve bu videoyu arkadaşıma gücü nereden bulduğumu hala bilemiyorum” şeklinde konuştu.

Nicolas Albarracin’in takımı Montevideo Wanderers da yaşanan skandala seyirci kalmadı ve oyunucun süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Kulüp, oyuncunun öfke kontrolü tedavisi göreceğini duyurdu.
 

Yorumlar (0)