NFL oyuncusu Damar Hamlin'in durumu kritik

Buffalo Bills ile Cincinnati Bengals arasında oynanan NFL maçında kalbi duran Damar Hamlin'in tedavisi devam ediyor. Edinilen bilgilere göre 24 yaşındaki oyuncunun durumu kritik. Detaylar haberde...

SPOR 04.01.2023, 10:23 05.01.2023, 17:50 Hakan Öksüz
NFL oyuncusu Damar Hamlin'in durumu kritik

Amerikan Futbol Ligi'nde (NFL) Buffalo Bills ile Cincinnati Bengals arasında dün oynanan maçta yaşanan olay, yürekleri ağza getirdi. Karşılaşma oynanırken Buffalo Bills'in savunma oyuncusu Damar Hamlin birden yere yığıldı. Nabzı bir süre durduktan sonra düzelen ancak ardından yeniden kötüleşen 24 yaşındaki oyuncu, hastaneye kaldırıldı.

Oksijen desteği hastaneye taşındı

Kalbi duran NFL oyuncusu Damar Hamlin, Cincinnati Üniversitesi Tıp Merkezi'nde yoğun bakıma alındı. Sağlık durumunun kritik olduğu belirtilen Damar Hamlin, Bengals takımından Tee Higgins ile girdiği mücadele sonrası yere yığılmıştı. Saha içinde uygulanan kalp masajı ile nabzı düzeltilen ancak bir süre sonra yeniden kötüleşen oyuncu, oksijen desteği hastaneye sevk edilmişti.

Hastane önünde toplandılar

Bu sezon iyi bir performans ortaya koyan oyuncunun hastaneye kaldırılması, hayranlarını üzdü. Tedavisi süren Damar Hamlin'in hayranları, hastane önünde toplandı. Oyuncu için iyi dilekler içeren notlar bırakıldı.

Yorumlar (0)