Neymar şehvet kurbanı oldu!

Mahkeme, Neymar’ın bir şehvet kurbanı olduğunu ve Najila Trindade’nin şehvetli duygular ile Neymar’ı baştan çıkarıp beraber olduğuna karar verdi . Neymar böylelikle şehvet kurbanı olarak davadan tamamen beraat etti.

SPOR 07.10.2019, 10:46 07.10.2019, 10:54
Neymar şehvet kurbanı oldu!

Paris Saint-Germain'in (PSG) Brezilyalı yıldızı Neymar, yaz boyuncu Barcelona ile Real Madrid'e olası transferi ve Instagram'dan tanıştığı model Najila Trindade'ye tecavüz iddialarıyla gündemdeydi. Sakatlığı biten ve takımda kalan Neymar taraftardan tepki görse de transfer dedikodularına şimdilik son vermekle kalmadı tecavüz iddialarından da aklanmıştı.

Delil yetersizliğiyle kapanan dosya sonrası Trindade'ye dolandırıcılık, gasp ve iftira suçlamalarından dava açılmıştı. 

Bugün görülen davada Najila Trindade elindeki görüntüleini, darp görüntülerini ve diğer dellileri mahkemeye sunamadı ve "Neymarla yaptığımız videolarının olduğu harddisk çalınmış" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Mahkeme, Najila’nın Neymar’a gönderdiği açık pozları suç kabul etti. “Whatsapp’tan gönderilen i pozlar, Neymar’ın duygularını istismar edip cinsel açlığa sevketmiştir. Neymar bir şehvet kurbanıdır” dedi.

Elinde delil olmadığına hükmedilen Neymar'a beraat kararı verdi ve Trindade medyada yer alan haberler nedeniyle Neymar'a tazminat ödeyecek.

Yorumlar (0)