"Neymar altın bir kafeste"

Barcelona'da forma giymekte olan Gerard Pique, yıldız futbolcu Neymar'ın tekrar Barcelona'da oynaması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

SPOR 31.10.2019, 13:34 02.11.2019, 20:39
"Neymar altın bir kafeste"

Gerard Pique, kendisinin ve kulüpteki diğer oyuncuların, Neymar'ın tekrar Barcelona'da forma giymesi için yoğun çaba gösterdiklerini açıkladı. Yıldız oyuncu, hatta Neymar'ın tekrar takımda yer alması için diğer futbolcuların maaşlarında indirime gitmeyi kabul ettiklerini söyledi.

Brezilyalı yıldız, 2017'de rekor bir ücretle imza attığı Paris Saint-Germain'den sadece bir yıl aradan sonra İspanyol ekibine dönmeye çalıştı ancak başaramadı.

neymar pique ile ilgili görsel sonucu

Pique, Cadena Ser adlı programdaki demecinde, Neymar'ın tekrar gelmesi için takımın elinden geleni yaptığını vurgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti:

"Başkana, Finansal Fair Play kısıtlamalarından dolayı kontratımızı değiştirmeyi önerdik. Bir yılda kazanacağımızı, iki ya da üç yılda da alabileceğimizi söyledik. Maaşımızda indirime gitmeyi önerdik. Böylece kulüp Neymar'ı geri alabilirdi. İyi bir fikir olduğunu düşündüler ancak sonrasında başka problemler çıktı."

Yıldız futbolcu, Neymar'ın Barcelona'ya dönüp dönmeyeceği hakkındaki soruya, "Geçtiğimiz her yıl gösteriyor ki futbolda her şey olabilir. Neymar'a altın bir kafeste olduğunu ancak futbolda her şeyin değiştiğini ve açık bir kapı bulabileceğini söyledik" cevabını verdi.

Yorumlar (0)