Neymar'a tecavüz suçlaması

Birlikte olduğu modele tecavüz ettiği öne sürülen Brezilyalı futbolcu Neymar, Rio De Janerio’da polise ifade verdi.

SPOR 07.06.2019, 17:51
Neymar'a tecavüz suçlaması

Mayıs ayında Fransa’nın başkenti Paris’te bir otel odasında bir beraber olduğu modele tecavüz ettiği ileri sürülen Neymar, bugün polise ifade verdi. Neymar’ın Rio de Janeiro’da bulunan polis merkezinde ifade vermesi yaklaşık 2 saat sürdü.

Önceki günlerde Neymar ile model Najila Trindade'nin bir otel odasındaki görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntülerde Trindade'nin Neymar'a vurduğu ve "O zaman ben sana vururum. Neden biliyor musun? Çünkü dün bana saldırdın ve beni burada yalnız bıraktın" dediği duyuluyor.

Trindade'nin iddiasına göre, bu olaydan bir gün önce Neymar kendisine tecavüz etti. Trindade olayın geçtiğimiz ay Paris'te bir otelde gerçekleştiğini iddia etti.

Konuya ilişkin Instagram hesabından bir açıklama yapan Neymar, iddiaları yalanlayarak Trindade'nin kendisinden para koparmaya çalıştığını belirtti.

Diğer taraftan Brezilya basınında yer alan iddialara göre Mastercard, tecavüz iddialarının ardından Neymar'la sponsorluk anlaşmasını iptal etti. Yıldız futbolcunun bir diğer önemli sponsoru Nike'tan yapılan açıklamada ise gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve suçlamaların 'kaygı verici' olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)