Newcastle, Martin Dubravka ile 6 yıllık sözleşme imzaladı!

Newcastle United kulübü başarılı file bekçisi Martin Dubravka, St James 'Park'ta altı yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

SPOR 24.10.2019, 17:33 24.10.2019, 17:44
Newcastle, Martin Dubravka ile 6 yıllık sözleşme imzaladı!

Dubravka, Ocak 2018'de Sparta Prag'dan Newcastle'a transfer oldu ve ve altı aylık süreçte performansı ile herkesi büyülemesinin ödülü olarak sezon sonunda 6 yıllık sözleşmeye imza attı.

30 yaşındaki oyuncu, çıkmış olduğu 59 Premier League karşılaşmasında 17 temiz kurtarışla, kendisini kanıtlayarak takımında 2025 yılına kadar kalmayı garantiledi.

Martin Dubravka ile ilgili görsel sonucu

Martin Dubravka duygularını şu şekilde ifade etti:

"Bu inanılmaz bir duygu. Zaman bir anda uçmuş gibi hissettiğimi söylemeliyim. Neredeyse iki yıl oldu ve burada arkadaş diyebileceğim harika insanlar tanıdım. Burada geçirdiğim zamandan zevk aldım ve altı yıl daha devam edeceğim için çok mutluyum.”

Martin Dubravka newcastle ile ilgili görsel sonucu

Newcastle baş antrenörü Steve Bruce, Dubravka'yı hem sahada hem de soyunma odasında Newcastle için "çok önemli bir figür" olduğunun altını çizdi.

Martin Dubravka ile ilgili görsel sonucu

Steve Bruce, “Gelecekle ilgili planlarımızın büyük bir parçası, bu yüzden önümüzdeki birkaç yıl boyunca bizimle birlikte kalmaya karar vermesi ve performansları için uygun bir ödül” açıklamasını yaptı.
 

Yorumlar (0)