Neustadter, Fenerbahçe hakkında konuştu

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roman Neustadter, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

SPOR 08.11.2019, 10:51
Neustadter, Fenerbahçe hakkında konuştu

2016-2019 yılları arasında Fenerbahçe'de oynayıp Ağustos 2019'da Dinamo Moskova'ya transfer olan Roman Neustadter, Fenerbahçe'deki yaşamıyla ilgili konuştu. Rus basınına bir röportaj veren Neustadter, Fenerbahçe'de forma giyemediği dönem hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Eski Fenerbahçeli futbolcu, Türk taraftarlarla ilgili “Türkiye’de insanlar futbol hastası. Tribünlerde çılgın bir atmosfer var. Galatasaray maçının gecesinde kulaklarım hala çınlıyordu. İnanılmaz bir adrenalin” ifadelerini kullandı.

Kendisine yöneltilen "Neden Fenerbahçe’deki son aylarında az forma şansı buldun?" sorusuna ise Rus savunmacı “Skrtel ile Noel’i kutladığımız ve güldüğümüz bir fotoğraf paylaşmıştık. Fenerbahçe o esnada ligde kötü bir durumdaydı. Belki bundan dolayı yedek kulübesine konulmuş olabilirim. Ancak o fotoğrafın kulüp işleriyle bir alakası yoktu” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin savunmasına yönelik transferlerinin ardından sahadaki yeri konusunda endişelendiğini dile getiren Neustadter, “Ben sahalara döndükten sonra 5 maçın 4’ünü kazanmamıza rağmen kulüp 2 yeni savunma oyuncusu transfer etti. Ben de kışın ayrılmak istedim. Açıklığa kavuşturmadılar ama her şeyin yolunda olduğuna dair beni ikna ettiler. Ben hep elimden geleni yaptım” dedi.

Fenerbahçe'de futbolculara yapılan ödemeler hakkında da konuşan Roman Neustadter, ödemelerdeki gecikmeler hakkında “Bazen gecikmeler yaşanıyordu. Biraz beklemem gerekiyordu. Ancak sonunda paranızı ödüyorlardı” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)