Ne Dortmund ne de Liverpool… Dünya devi, Arda Güler’e talip oldu

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’e Liverpool ve Barcelona’dan sonra bir dünya devinin daha talip olduğu ortaya çıktı. 

SPOR 06.06.2022, 17:36 07.06.2022, 17:25
Ne Dortmund ne de Liverpool… Dünya devi, Arda Güler’e talip oldu

Adı uzun süredir İngiliz devi Liverpool ve İspanya’nın köklü kulübü Barcelona ile anılan Arda Güler, geçen sezon gösterdiği başarılı performans ile gündemdeki yerini koruyor. Birçok Avrupa devinin radarında olan 17 yaşındaki yıldız futbolcuya Paris Saint-Germain’in de talip olduğu öğrenildi. Fransız devinin Arda Güler transferinde ısrarcı olduğu öne sürülürken, genç futbolcunun da Avrupa’da oynamaya sıcak baktığı bildirildi. 

Serbest kalma bedeli 30 milyon avro

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 16 maçta forma giyen Arda Güler, 3 gol ve 5 asistlik katkı sağlamıştı. Gösterdiği başarılı performans ve saha içindeki yüksek özgüveniyle futbolseverleri kendini hayran bırakan Güler, kısa sürede taraftarın da sevgilisi haline geldi. Fenerbahçe yönetiminin yıldız oyuncuyu bu sezon da kadrosunda tutmak istediği öğrenilirken, oyuncunun serbest kalma bedeli de Avrupa kulüpleri tarafından araştırılmaya başlandı. Arda Güler’in sözleşmesinde ’30 milyon avroya serbest kalır’ maddesi bulunuyor. 

Yorumlar (0)